fili

Η φωτογραφία του Νταουανό “The Kiss by the Hotel de Ville” τραβήχτηκε το 1950 και έγινε αντικείμενο ψύχωσης την δεκαετία του 1980. Τι είχε αποκαλύψει η γυναίκα για το φίλι.
Η γυναίκα είναι χωρίς τις αισθήσεις της ή τα μάτια της είναι κλειστά από ευδαιμονία; Επιστρέφει την αγκαλιά του άνδρα ή προσπαθεί να γλιτώσει; Μια ταινία για ένα από τα διασημότερα έργα στην ιστορία της τέχνης.
Ο Χόρχε Βίλδα, σε αντίθεση με τους συνεργάτες του στο προπονητικό δεν υπέβαλε παραίτηση μετά το περιστατικό με τον Ρουμπιάλες.
Ένα φιλί που δόθηκε δημοσίως στα χείλη της αρχηγού της εθνικής ομάδας Γυναικών της Ισπανίας, καθώς πανηγύριζε για την κατάκτηση του Μουντιάλ, ξεσηκώνει κύμα αντιδράσεων στη χώρα.
Και τελικά ήταν διαδεδομένο σε όλους τους πολιτισμούς ή προνόμιο λίγων;Νέα ευρήματα από την Μεσοποταμία για την πιο δημοφιλή πράξη εκδήλωσης αγάπης και ερωτικού/σεξουαλικού πάθους.
Αντίδοτο στις σαχλές ευχές.
Οι γαλλικές αρχές είχαν συστήσει στους πολίτες να αποφεύγουν τα λεγόμενα «μπιζού».
Το Instagram live (NSFW) της 22χρονης και των φιλενάδων της προκάλεσε τους χρήστες των social media. Τώρα δηλώνει: "Είμαι νέα και χαζή, ακόμη μαθαίνω..."
«Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρές ασθενείς από τον κορονοϊό», λέει η Φελίσια Άννα και εξηγεί τι έχει αλλάξει.