ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κόρη του Β. Θεοχαράκη φωτογραφίζει την εγκαταλειμμένη οικογενειακή μονάδα σε μια έκθεση που στο φόντο υπογραμμίζει την έλλειψη μακροπρόθεσμης πολιτικής στήριξης στον βιομηχανικό κλάδο.
Μια ξεχωριστή φωτογραφική έκθεση με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων από τον Αγγελο Ζυμάρα στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
Το κορίτσι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Η έκθεση «Η ποίηση της πέτρας» αναδεικνύει τη ματιά του Φιλέλληνα, διεθνούς φήμης, φωτογράφου που κατέγραψε εικόνες της χώρας μας της εποχής της «αθωότητας»
Πώς δικαιολογήθηκε. Τι επισημαίνουν τα μεγαλύτερα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων που απέσυραν την φωτογραφία. Τα σημάδια που "πρόδωσαν" την αλλοίωση της αρχικής φωτογραφίας.
Σε ανάρτηση του διευθυντή γαστρεντερολογικής του Θεαγενείου αναφέρει πως ο ασθενής είχε υποβληθεί σε ενδοσκοπική εξέταση αλλά δεν υπήρχε χώρος στην αίθουσα ανάνηψης.
Και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.
«Αλβέρτο, μην τους περιμένεις πια... Δεν ζει κανένας…». Η εξαιρετική φωτογράφος στη HuffPost λίγες ημέρες πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης της στο Μουσείο Μπενάκη.
Η έκθεση εστιάζει στη γυναίκα, στην ταυτότητα και στην απεικόνισή της, διερευνώντας, μέσα από τους χαρακτήρες των έργων της, μεγάλο εύρος των γυναικείων στερεότυπων.