Συνταγή για χαλβά χιονάτο με πραλίνα

Συνταγή για χαλβά χιονάτο με πραλίνα

Funky Cook   16.01.2017
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα υλικά και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά...
Ο καφές με μαρέγκα είναι η νέα τρέλα του Instagram και έρχεται από τη Νότια Κορέα

Ο καφές με μαρέγκα είναι η νέα τρέλα του Instagram και έρχεται από τη Νότια Κορέα

Βασιλική Ζιώγα  10.01.2017
Ο καφές είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε καθημερινά,...
Ο πολύ απλός λόγος που το καστανό ρύζι είναι πιο υγιεινό από το λευκό

Ο πολύ απλός λόγος που το καστανό ρύζι είναι πιο υγιεινό από το λευκό

10.01.2017
Το καστανό ρύζι έχει ανέβει πολύ στις προτιμήσεις μας τα τελευταία χρόνια,...
Τι είναι το κέικ Σαλονίκ και πώς να το φτιάξετε

Τι είναι το κέικ Σαλονίκ και πώς να το φτιάξετε

Funky Cook   9.01.2017
Ξεφυλλίζοντας έναν παλιό, πολύ παλιό βιβλίο μαγειρικής με συνταγές του μοναδικού...
Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Πώς να φτιάξετε κολοκυθόπιτα Χαλκιδικής

Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Πώς να φτιάξετε κολοκυθόπιτα Χαλκιδικής

Γιώργος Πίττας  7.01.2017
Στην περιοχή της ορεινής Χαλκιδικής υπάρχει μια μεγάλη παραγωγή κολοκύθας....
Κλείνει έξι εστιατόρια ο Jamie Oliver

Κλείνει έξι εστιατόρια ο Jamie Oliver

7.01.2017
Eξι εστιατόρια του θα κλείσει ο Jamie Oliver από την Ιταλική αλυσίδα Jamie’s Italian, μέσα...
Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Το σύγχρονο τυροκομείο Καραγιάννη

Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Το σύγχρονο τυροκομείο Καραγιάννη

Γιώργος Πίττας  6.01.2017
Η μονάδα Καραγιάννη είναι επισκέψιμη και μπορεί κανείς να παρακολουθήσει...
17 λογαριασμοί φαγητού που πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram το 2017

17 λογαριασμοί φαγητού που πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram το 2017

Κατερίνα Νανοπούλου  5.01.2017
Καλώς ή κακώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μεγάλο μέρος της ζωής μας...
Χειμωνιάτικη σούπα βελουτέ με γλυκοπατάτα

Χειμωνιάτικη σούπα βελουτέ με γλυκοπατάτα

bubbles & avocados  4.01.2017
Όπως όλες οι σούπες βελουτέ, έτσι και αυτή μπορεί να σας ζεστάνει και να σας...
Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Αγριογούρουνο με δαμάσκηνα στη γάστρα

Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Αγριογούρουνο με δαμάσκηνα στη γάστρα

Γιώργος Πίττας  31.12.2016
Σε μια μεγάλη γαβάθα βάζουμε τα κομμάτια του αγριογούρουνου μαζί με τα καρότα,...
Τι έτρωγε ο κόσμος για πρωινό το 2016;

Τι έτρωγε ο κόσμος για πρωινό το 2016;

Κατερίνα Νανοπούλου  31.12.2016
Από μικροί μας έλεγαν ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας,...
Το panettone και άλλα διεθνή χριστουγεννιάτικα γλυκά: Ποια είναι η διατροφική τους αξία;

Το panettone και άλλα διεθνή χριστουγεννιάτικα γλυκά: Ποια είναι η διατροφική τους αξία;

Κατερίνα Νανοπούλου  30.12.2016
Κακά τα ψέματα, όσο κι αν έχουμε υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται να υποκύψουμε...
Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Τα χριστουγεννιάτικα γιαπράκια Παλαιοχωρίου

Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Τα χριστουγεννιάτικα γιαπράκια Παλαιοχωρίου

Γιώργος Πίττας  30.12.2016
Ένας πόλεμος έχει ξεσπάει εδώ και χρόνια ανάμεσα σε περιοχές που ερίζουν μεταξύ...
Πώς να φτιάξετε βασιλόπιτα κέικ με ξερά φρούτα και amaro

Πώς να φτιάξετε βασιλόπιτα κέικ με ξερά φρούτα και amaro

Funky Cook   29.12.2016
Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε μια ακόμη χρονιά και να υποδεχτούμε τη νέα με...