Απενεμήθη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο τίτλος

Απενεμήθη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο τίτλος "European Region of Gastronomy 2019"

26.01.2017
Στην διάρκεια λαμπρής εκδήλωσης στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” , στην...
Πώς να φτιάξετε εκμέκ με παγωτό καϊμάκι και ροδόνερο

Πώς να φτιάξετε εκμέκ με παγωτό καϊμάκι και ροδόνερο

Funky Cook   23.01.2017
Το «μυστικό» είναι ένα μαγικό υλικό, το όνομα του οποίου το έχεις ακούσει σίγουρα...
Η τελευταία τρέλα είναι τα μαύρα κοκτέιλ που περιέχουν το πιο αναπάντεχο (και ωφέλιμο) υλικό

Η τελευταία τρέλα είναι τα μαύρα κοκτέιλ που περιέχουν το πιο αναπάντεχο (και ωφέλιμο) υλικό

Βασιλική Ζιώγα  22.01.2017
Εάν ασχολείστε έστω και λίγο με τον τομέα της ομορφιάς τότε ίσως να έχει πέσει...
Εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα τουλουμπάκια

Εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα τουλουμπάκια

Funky Cook   22.01.2017
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, την ζάχαρη, το αλάτι, το βούτυρο και την τοποθετούμε...
Τι αξίζει να δεις και να κάνεις σε τέσσερις ημέρες στη Βαρκελώνη

Τι αξίζει να δεις και να κάνεις σε τέσσερις ημέρες στη Βαρκελώνη

mylandingrunway.com  21.01.2017
Γνωστός για τη σουρεαλιστική προσέγγιση της τέχνης, ο Ισπανός Joan Miró είναι...
Συνταγή για μοσχάρι ραγού με ματσάτα και καλαθάκι Λήμνου

Συνταγή για μοσχάρι ραγού με ματσάτα και καλαθάκι Λήμνου

Funky Cook   21.01.2017
Ξεκινήσαμε να τρώμε και να κοιταζόμαστε γεμάτοι απόλαυση, κάπου εκεί ένιωσα...
Συνταγή για χαλβά χιονάτο με πραλίνα

Συνταγή για χαλβά χιονάτο με πραλίνα

Funky Cook   16.01.2017
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα υλικά και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά...
Ο καφές με μαρέγκα είναι η νέα τρέλα του Instagram και έρχεται από τη Νότια Κορέα

Ο καφές με μαρέγκα είναι η νέα τρέλα του Instagram και έρχεται από τη Νότια Κορέα

Βασιλική Ζιώγα  10.01.2017
Ο καφές είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε καθημερινά,...
Ο πολύ απλός λόγος που το καστανό ρύζι είναι πιο υγιεινό από το λευκό

Ο πολύ απλός λόγος που το καστανό ρύζι είναι πιο υγιεινό από το λευκό

10.01.2017
Το καστανό ρύζι έχει ανέβει πολύ στις προτιμήσεις μας τα τελευταία χρόνια,...
Τι είναι το κέικ Σαλονίκ και πώς να το φτιάξετε

Τι είναι το κέικ Σαλονίκ και πώς να το φτιάξετε

Funky Cook   9.01.2017
Ξεφυλλίζοντας έναν παλιό, πολύ παλιό βιβλίο μαγειρικής με συνταγές του μοναδικού...
Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Πώς να φτιάξετε κολοκυθόπιτα Χαλκιδικής

Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Πώς να φτιάξετε κολοκυθόπιτα Χαλκιδικής

Γιώργος Πίττας  7.01.2017
Στην περιοχή της ορεινής Χαλκιδικής υπάρχει μια μεγάλη παραγωγή κολοκύθας....
Κλείνει έξι εστιατόρια ο Jamie Oliver

Κλείνει έξι εστιατόρια ο Jamie Oliver

7.01.2017
Eξι εστιατόρια του θα κλείσει ο Jamie Oliver από την Ιταλική αλυσίδα Jamie’s Italian, μέσα...
Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Το σύγχρονο τυροκομείο Καραγιάννη

Αφιέρωμα στην προ του Άθω περιοχή: Το σύγχρονο τυροκομείο Καραγιάννη

Γιώργος Πίττας  6.01.2017
Η μονάδα Καραγιάννη είναι επισκέψιμη και μπορεί κανείς να παρακολουθήσει...
17 λογαριασμοί φαγητού που πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram το 2017

17 λογαριασμοί φαγητού που πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram το 2017

Κατερίνα Νανοπούλου  5.01.2017
Καλώς ή κακώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μεγάλο μέρος της ζωής μας...