karolos

Εμφανίστηκε χαμογελαστός στο παρεκκλήσι του Αγ.Γεωργίου στο Γουίνδσορ.Κάθισε ξεχωριστά από το υπόλοιπο εκκλησίασμα αφού λόγω θεραπείας το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι "πεσμένο".
Ο βασιλιάς εξέφρασε «τις πιο ειλικρινείς του ευχαριστίες» στους ανθρώπους που του προσέφεραν τη συμπαράστασή τους.
Τι γνωρίζουμε και τι δεν έχει αποκαλυφθεί για την κατάσταση της υγείας του και τι μέλλει γενέσθαι με τα καθήκοντά του - Τα σενάρια διαδοχής και η αποχή.
«Είναι κατανοητό ότι η κατάστασή του εντοπίστηκε πολύ νωρίς και η πρόγνωση είναι καλή». «Ξαναπιάνει δουλειά» ο Γουίλιαμ.
Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Η βασίλισσα Καμίλα δήλωσε πως ο Κάρολος είναι «καλά», ενώ μια βασιλική πηγή επιβεβαίωσε πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και ότι ο βασιλιάς τα πάει καλά.
Στην ίδια ιδιωτική κλινική που νοσηλεύεται και η νύφη του, πριγκίπισσα Κέιτ μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Ο Κάρολος θα πάρει εξιτήριο σε δυο ημέρες.
Στέλνοντας μήνυμα υπέρ της Ελλάδας μετά το διπλωματικό «φάουλ» του Βρετανού πρωθυπουργού για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.
Γιατί στα γήπεδα είχαμε μερικές από τις πιο θεαματικές και ηχηρές αντιδράσεις ενάντια στην μοναρχία; H ιστορία του Βρετανικού ποδοσφαίρου και οι ταξικές καταβολές του.
Η σκηνή αναμένεται να είναι εντυπωσιακή, καθώς χιλιάδες λαμπάκια θα σχηματίσουν τη βρετανική σημαία, ενώ η οροφή της εξέδρας θα καλύπτεται από έναν χρυσό θόλο, που συμβολίζει την «ασφάλεια της μοναρχίας προς το λαό».