omofelofiloi

Ο ομοφυλόφιλος πατέρας, η ομοφυλόφιλη μητέρα, μπορεί να αποδειχθούν οι φύλακες άγγελοι των παιδιών ενός κατώτερου Θεού...
Στην Τουρκία οι ομοφυλόφιλοι ήταν/ είναι εμφανώς διακριτοί εν τούτοις η κοινωνία ”υποκριτικά” κάνει πως δεν καταλαβαίνει
Η παρένθετη μητρότητα απαγορεύεται στην Ιταλία και η κυβέρνηση της Μελόνι έχει στοχοποιήσει τους ομοφυλόφιλους γονείς.
Ο πρόεδρος της χώρας απορρίπτει νομοσχέδιο που προβλέπει θανατική ποινή για τους ομοφυλόφιλους επειδή δεν είναι «αρκετά σκληρό».
Πολλοί, νέοι και ταλαντούχοι ομοφυλόφιλοι αναγκάζονται να μεταναστεύσουν σε χώρες που σέβονται τα δικαιώματά τους, και αρκετές εταιρείες να ασκούν πιέσεις στην κυβέρνηση.
Ήδη έχει ψηφιστεί ανάλογος νόμος από τη Βουλή. Κρίθηκε αναγκαίο καθώς μια πιθανή αρνητική εξέλιξη με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν μπορεί πλέον να αποκλειστεί.
Αρνούνται να συναινέσουν ώστε σχετική τροπολογία να εξασφαλίσει την απαραίτητη διακομματική υποστήριξη. Νέα προσπάθεια μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Η υποστήριξη της μεταρρύθμισης και από σημαντική μερίδα των Ρεπουμπλικάνων - σε ένα εκλογικό έτος - αντικατοπτρίζει μια σεισμική αλλαγή στην αμερικανική κοινωνία.
Μέχρι σήμερα, με βάση τον νόμο, οι παραβάτες μπορούν να τιμωρηθούν με φυλάκιση έως και δύο ετών.
Η επίθεση με ομοφοβικά χαρακτηριστικά σημειώθηκε λίγες ώρες πριν την σημερινή παρέλαση Pride της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο Όσλο.