perenika

Με ψεύτικες κεφαλές προσαρμοσμένες σε δυο πυραύλους κρουζ μεγάλης εμβέλειας που εκτοξεύθηκαν προς την Κίτρινη Θάλασσα. «Προειδοποίηση στους εχθρούς για τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου».
Η μυστηριώδης «μπάλα ποδοσφαίρου» (football).
Τι αναφέρθηκε για τα επίπεδα ραδιενέργειας.
«Το γεγονός και μόνο ότι θα εμφανιστούν τέτοια συστήματα στα χέρια των ουκρανικών ένοπλων δυνάμεων θα το θεωρήσουμε πυρηνική απειλή από τη Δύση».
”Είναι μια αποτρεπτική κίνηση, ώστε όλοι όσοι σκέφτονται να μας επιφέρουν μια στρατηγική ήττα να μην αγνοούν τα δεδομένα...Έχουμε περισσότερα πυρηνικά από από τις χώρες του ΝΑΤΟ".
Προσπάθειες για συνέχιση της τήρησης της συνθήκης New START.
Και μήνυμα Γκάλαντ για πυρηνική απειλή από το Ιράν: «Μη γελιέστε– το Ιράν δεν θα ικανοποιηθεί με μια πυρηνική βόμβα.»
Ανησυχητική αύξηση και κυρίως λόγω Ρωσίας, που συνεχίζει να διαθέτει το μεγαλύτερο οπλοστάσιο του πλανήτη, Κίνας, Ινδίας, Βόρειας Κορέα και Πακιστάν.
"Αποδείξεις" περί τακτικών πυρηνικών όπλων. Ο Κιμ φωτογραφίζεται με τα νέα του αποκτήματα. Παρουσίαση της "Πυρηνικής Σκανδάλης", υποσχέσεις παράγωγής περισσότερου πυρηνικού υλικού.
Ως απάντηση και μέσο προστασίας όπως λέει στις επί χρόνια πιέσεις που δέχεται από ΗΠΑ και δυτικούς συμμάχους να αλλάξει την πολιτική και γεωπολιτική κατεύθυνσή της.