prostima

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη το πρώτο απογευματινό χειρουργείο.
Ο εντοπισμός τους θα γίνεται με επίγειους ελέγχους και drones και στη συνέχεια θα κατεδαφίζονται ενώ προβλέπονται πρόστιμα και ποινές φυλάκισης.
Υπο την επίβλεψη της Αρχής Επικοινωνιών δραστηριότητες των influencers. Τι αλλάζει μετά το σκάνδαλο με την διάσημη ιταλίδα Κιάρα Φεράνι.
Έχει εισπραχθεί ποσοστό μεγαλύτερο του 50% των προστίμων που επιβλήθηκαν για αισχροκέρδεια, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Οι επιχειρήσεις υποχρεούνται, το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024 -αν απαιτείται- να έχουν κάνει αναβάθμιση των ταμειακών μηχανών για τη διασύνδεση με τα POS.
«Το εισόδημα της ελληνικής οικογένειας έχει αρχίσει και αυξάνεται», ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης μεταξύ άλλων μιλώντας για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό
Ο Κώστας Σκρέκας, σχολίασε πως "απαράδεκτες συμπεριφορές από τις εισπρακτικές εταιρείες δεν γίνονται αποδεκτές" και τόνισε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.
Πάνω από 10 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα για αισχροκέρδεια.
Έως και 10 χρόνια φυλακή και πρόστιμα έως 4,2 εκατ. ευρώ φέρνει το νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την "κλοπή μισθών" εργαζομένων. Σφοδρές αντιδράσεις και...προειδοποιήσεις εργοδοτών.