Stoiximan

Παρόντες οι προπονητές ΠΑΟ, Ολυμπιακού, μαζί με αθλητές - όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά και της Ολυμπιακής Ομάδας.
Στην Αθήνα το τρόπαιο. Η επίσημη παρουσίασή του στο φίλαθλο κοινό θα πραγματοποιηθεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, την Πέμπτη 21 Μαρτίου.
Παρέα με τους πρεσβευτές του προγράμματος Λευτέρη Πετρούνια και Κατερίνα Στεφανίδη, η Stoiximan σε συνεργασία με τον οργανισμό SciCo ταξίδεψαν στην «Εποχή των Ηρώων».
Το βραβευμένο πρόγραμμα της κορυφαίας GameTech εταιρείας στην Ελλάδα προσαρμόζεται στη νέα καθημερινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών, παρέχοντας δωρεάν δραστηριότητες από την ασφάλεια του σπιτιού τους.
Στήριξη του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό, μέσω του φιλανθρωπικού challenge της 24MEDIA.
Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές συμφωνίες των τελευταίων ετών, έκλεισε μεταξύ των μετόχων της εταιρείας Stoiximan και του ΟΠΑΠ. Τι περιλαμβάνει και ποιο είναι το τίμημα.
Η διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων της κορυφαίας στοιχηματικής εταιρείας, εξηγεί πόσο σημαντικές είναι οι CSR ενέργειες αυτή την περίοδο.
Το βραβευμένο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της κορυφαίας GameTech εταιρείας στην Ελλάδα, “Μικροί Ήρωες μαθαίνουν” by Stoiximan, διανύει τον τρίτο κύκλο ζωής του.
"The Gaimers by Stoiximan – Bringing the Aim into the Game"