vinteo

Οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και το οποίο δείχνει νεαρούς να καταδιώκουν με αυτοκίνητο έναν λύκο σε επαρχιακό δρόμο.
Το μότο του Πρέσβη των ΗΠΑ: «Αν ο Θεός το έφτιαξε, να το φας» - Όμως, διευκρινίζει ότι υπάρχουν πράγματα που έκοψε και πολύ περπάτημα πίσω από την επιτυχία του!
Ψέκασαν τον υπάλληλο με σπρέι πιπεριού.
Το πολεμικό πλοίο με τη σημαία της Μάνης, το "1821", το περιστέρι και η γαλανόλευκη στον σκοτεινό ουρανό. Εξωπραγματικό "σόου" από την Περιφέρεια Αττικής.
Το βίντεο έδωσε στη δημοσιοτητα το ισλαμικό κράτος μετά τις δηλώσεις Πούτιν ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται η Ουκρανία. Στους 133 επίσημα οι νεκροί.
Θεατές κάθονται αμέριμνοι στον συναυλιακό χώρο, όταν ακούγονται οι πρώτοι πυροβολισμοί. Ενοπλοι εκτελούν εν ψυχρώ. Ακολουθούν σκηνές κυνηγητού σε διαδρόμους. Πολύ σκληρές εικόνες!
Ζητάει προστασία στη δίκη Μαλένας και Ίριδας, καθώς η συνήγορος του ανέφερε πως «κατά την προηγούμενη συνεδρίαση είχαμε ένα δυσάρεστο γεγονός».
Η Post είδε περίπου 600 μετανάστες συγκεντρωμένους στα διεθνή σύνορα, τους οποίους οι εθνοφρουροί του Τέξας προσπάθησαν να απωθήσουν.
Αποκαλυπτικές οι πρώτες εικόνες μετά το ατύχημα.
Deepfake βίντεο κυκλοφόρησαν online, με την ίδια να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.