Ζeδοrο: Μοναδικά στον κόσμο σνακ απο ζέα έφτιαξαν μαθητές Λυκείου!

Το προϊόν μας είναι μπάρες και μπουκιές δημητριακών με βάση το δίκοκκο σιτάρι. Στη βάση αυτή προσθέσαμε μπισκότο, για ωραία γεύση, και ταχίνι ή ξηρούς καρπούς για ενέργεια, συνδυασμό, στον οποίο καταλήξαμε μετά από έρευνα της συγκεκριμένης αγοράς. Τα παραπάνω συστατικά, καθιστούν το προϊόν μας καινοτόμο αλλά και μοναδικό στην κατηγορία του, από τη στιγμή που παρόμοιό του δεν κυκλοφορεί, τόσο από την ελληνική όσο και από τη διεθνή βιομηχανία τροφίμων.
archive

Η εταιρία μας είναι μια μαθητική ειπιχείρηση 16 μαθητών της Β΄ Λυκείου του Β' Αρσάκειου Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης, με σκοπό την παραγωγή τροφίμων.

Η επωνυμία της επιχείρησης μας είναι: Project-Z.

Η παραπάνω επιχείρηση αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος της «Εικονικής Επιχείρησης» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, που πραγματοποιείται σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Με κίνητρο τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα αυτό δημιουργήσαμε και εμείς την δική μας επιχείρηση, που στοχεύει στην παραγωγή ελληνικών τροφίμων, θέλοντας να αξιοποιήσουμε τον πλούτο της ελληνικής Γης.

Δομήθηκε από 16 μαθητές του Β΄Αρσακείου Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης σε συνεργασία με την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος κ. Ελένη Ιωάννου και με την υποστήριξη του εθελοντή συμβούλου του ΣΕΝ κ. Γεωργίου Ευσταθόπουλου.

Στόχος της Project-Z είναι η προβολή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ελληνικών τροφίμων, έχοντας ως έμπνευση τη φράση του Ιπποκράτη.

«Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου είναι η τροφή σου»

H Project-Z αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο σχεδιασμό, στην παραγωγή και στην εμπορία ελληνικών τροφίμων με πρώτη ύλη το δίκοκκο σιτάρι που φημολογείται ότι είναι η Ζέα, ένα πανάρχαιο Ελληνικό Δημητριακό που χρησιμοποιούσαν στη διατροφή τους οι Αρχαίοι Έλληνες.

Έτσι το προϊόν μας είναι μπάρες και μπουκιές δημητριακών με βάση το δίκοκκο σιτάρι. Στη βάση αυτή προσθέσαμε μπισκότο, για ωραία γεύση, και ταχίνι ή ξηρούς καρπούς για ενέργεια, συνδυασμό, στον οποίο καταλήξαμε μετά από έρευνα της συγκεκριμένης αγοράς.

Τα παραπάνω συστατικά, καθιστούν το προϊόν μας καινοτόμο αλλά και μοναδικό στην κατηγορία του, από τη στιγμή που παρόμοιό του δεν κυκλοφορεί, τόσο από την ελληνική όσο και από τη Διεθνή Βιομηχανία Τροφίμων.

Το Brand name του προϊόντος μας είναι: «Zeδoro».

Δώρο γης - Δώρο Ζωής

Με βάση, λοιπόν, το δίκοκκο σιτάρι Ζέας και αξιοποιώντας τα θρεπτικά συστατικά της, αλλά και το Ταχίνι, προωθούμε στην αγορά 2 προϊόντα με το σήμα Zeδoro. Σύμφωνα με την έρευνά μας αλλά και με τις καταναλωτικές τάσεις τα 2 προϊόντα είναι :

Zeδoro zea bars με μπισκότο και ταχίνι και,

Zeδoro zea bites με ξηρούς καρπούς

Έτσι προσφέρουμε στην ελληνική αγορά και γιατί όχι στο μέλλον, στις αγορές του εξωτερικού, το Zeδoro, ένα υγιεινό αλλά και ελληνικό προϊόν σε όλο του το DNA (πρώτες ύλες, υλικά συσκευασίας, Brand name), για απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας, εκπληρώνοντας το στόχο της εταιρίας Project - Z :

Μένουμε και Στηρίζουμε Ελλάδα

Είμαστε νέοι, θέτουμε υψηλούς στόχους και παλεύουμε για τα όνειρά μας και το μέλλον της χώρας μας.

Για την Project - Z

Μενέλαος Γεωργίου Πρόεδρος Δ.Σ.

Ελενα Μαρκοπούλου Δ/νων Σύμβουλος

Αγγέλικα Ευσταθοπούλου Marketing Director

Μυρτώ Γαλανοπούλου Public Relations Μgr

Δημοφιλή