Η δίαιτα του Stefanelo: Ημέρα 45

Με έλουσε κρύος ιδρώτας γιατί πίστεψα προς στιγμή ότι θα χάσω το ενδιαφέρον μου για το σεξ, όπως συμβαίνει στους περισσότερους καταθλιπτικούς. Ένιωσα να βαραίνουν τα πόδια μου και πίστεψα λίγα δευτερόλεπτα που έκλεισα τα μάτια μου ότι βλέπω έναν εφιάλτη. Έβλεπα τον Βαγγέλη να με κυνηγά με το ποδήλατο και να με αναγκάζει να μπω στο εκλογικό τμήμα και να ψηφίσω Φώφη Γεννηματά. Τέτοια πράγματα να ούμε...
ASSOCIATED PRESS

Μπονίτα χτες έφαγα σολωμό και σε θυμήθηκα. Επειδή έχουμε ως στόχο να ξεφτιλιζόμαστε θυμάμαι το «μισελενικό» σου πιάτο με τις 1323 θερμίδες.

Πολλοί από εσάς θα πιστεύατε ότι τρώγοντας σολομό κάνουμε δίαιτα. Όχι δα. Υπάρχει τρόπος να τον φας και να διατηρήσεις τα κιλά σου αν ακολουθήσεις την συνταγή της καλής μου φίλης.

Συνταγή

.........

Σολομός με κρέμα γάλακτος και μακαρόνια:

-Βάζουμε τον παγωμένο σολομό σε ένα πυρέξ

-Βάζουμε 4 κρέμες γάλακτος, τον τριμμένο κύβο λαχανικών, τυριά, ντομάτα, πιπέρι, άνηθο, κορν φλάουρ, σκόρδο, όλα μαζί σε μια λεκάνη ή σε μίξερ και τα ανακατεύουμε καλά -Δοκιμάζουμε από αλάτι και πιπέρι.

-Σωτάρουμε το κρεμμυδάκι στο βούτυρο, ρίχνουμε και το μείγμα από την κρέμα και ανακατεύουμε λίγο.

-Το ρίχνουμε επάνω στον σολωμό και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά, προσοχή να μην σας στεγνώσει το ψάρι.

-Σερβίρουμε με μακαρόνια σε γαβάθα.

Βεβαίως χτες δεν είχα τη χαρά να απολαύσω αυτό το υπέροχο αυτό πιάτο που ετοίμαζε γεμάτη χαρά η καλή μου φίλη αλλά τα 125 γραμμάρια με ντρέσινγκ λεμόνι και με έπιασε μια θλίψη.

Με έλουσε κρύος ιδρώτας γιατί πίστεψα προς στιγμή ότι θα χάσω το ενδιαφέρον μου για το σεξ όπως συμβαίνει στους περισσότερους καταθλιπτικούς. Ένιωσα να βαραίνουν τα πόδια μου και πίστεψα λίγα δευτερόλεπτα που έκλεισα τα μάτια μου ότι βλέπω έναν εφιάλτη.

Έβλεπα τον Βαγγέλη να με κυνηγά με το ποδήλατο και να με αναγκάζει να μπω στο εκλογικό τμήμα και να ψηφίσω Φώφη Γεννηματά.

Τέτοια πράγματα να ούμε...

Πήγα στο μέρος -έτσι έλεγε η γιαγιά μου την τουαλέτα- και έριξα στα μούτρα μου ροδόνερο για να φύγουν από πάνω μου τα κακά πνεύματα. Επέστρεψα στην κουζίνα έφαγα τα 32 γραμμάρια που είχα αφήσει και πήγα για ύπνο στου πελαργού την άκρη.

Όταν ξύπνησα έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω.

Είχα να επιλέξω μεταξύ των πιο κάτω: Να πάω πεζοπορία στην Πάρνηθα, να κάνω κολοτούμπες στο ΟΑΚΑ, να πάω σούπερ μάρκετ, να παίζω μπαλαλάικα ή να πάω στις κούνιες τη μικρή.

Για άλλη μια φορά έκανα ότι κάνω σχεδόν κάθε μέρα, πήγα στην παιδική χαρά και ανάλυσα με τους φίλους μου την ειδησεογραφική επικαιρότητα.

Συνεχίζεται...

Διαβάστε ακόμα: