Τατιάνα Μπλάτνικ
ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΌ Τατιάνα Μπλάτνικ
Η Τατιάνα Μπλάτνικ γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας. Μετά την αποφοίτησή της από το Aiglon College στην Ελβετία, πήρε πτυχίο Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο Georgetown των Η.Π.Α. (2003).

Το 2006 άρχισε να εργάζεται στο τμήμα δημοσίων σχέσεων και οργάνωσης εκδηλώσεων του οίκου μόδας της Diane von Furstenberg. Πριν από αυτό, η Τατιάνα κατείχε παρόμοιες θέσεις στο Λονδίνο. Το 2010 παντρεύτηκε το σύζυγό της Πρίγκιπα Νικόλαο στο νησί των Σπετσών. Έκτοτε, και κυρίως μετά τη μετοίκησή τους στην Αθήνα το 2013, η Τατιάνα αφιερώθηκε σε φιλανθρωπικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την προαγωγή ενός φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής. Είναι συν-ιδρύτρια της ELPIDA Youth, μιας επιτροπής του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, που σκοπεύει στην ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση σχετικά με την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. Έχει επίσης ενώσει τις δυνάμεις της με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Μπορούμε σε μια σειρά δράσεων.

Η Τατιάνα είναι συνιδιοκτήτρια της εταιρείας TRIA ETC, η οποία συνεργάζεται με ταλαντούχους Έλληνες τεχνίτες και καλλιτέχνες δημιουργώντας χειροποίητα αντικείμενα σπάνιας αισθητικής, που παντρεύουν τη λαϊκή παράδοση με τη σύγχρονη τέχνη.

Έχει συνεργαστεί με διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως ο Ερυθρός Σταυρός (Royal Patron, 2011) και οι Vital Voices, ενώ είναι μέλος του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης στην Αθήνα και έχει στηρίξει την πρωτοβουλία του Ιδρύματος Μποδοσάκη για τα ασυνόδευτα παιδιά.

Δημοσιεύσεις από Τατιάνα Μπλάτνικ

Οι «Γεύσεις Ελλάδας» είναι παραπάνω από ένα απλό βιβλίο

(1) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 8 Δεκέμβριος 2016 | 7:11 μμ

photo

Η ιστορία πίσω από το βιβλίο «Γεύσεις Ελλάδας - Συνταγές & Αναμνήσεις» είναι μια ιστορία αγάπης για την Ελλάδα, τους ανθρώπους της, τις παραδόσεις και τα μαγικά της μέρη που άρχισε να ξετυλίγεται πριν από περίπου ένα χρόνο. Η ιδέα, όμως, για τη δημιουργία αυτού...

Διαβάστε την Ανάρτηση