theCODE | Magazine - X'mas issue

Τώρα όμως είναι και η κατάλληλη στιγμή για ανασκόπηση και ανανέωση. Ορισμένες φορές χρειάζεται να κάνουμε ένα βήμα πίσω από την ξέφρενη πραγματικότητα και να θυμόμαστε ότι αυτές οι μέρες είναι γιορτινές. Τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι γιορτινά, και όχι μόνο για τα παιδιά. Με κέφι, χαρά, αγάπη. Για τη ζωή, τον εαυτό σας, τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι σας. Έτσι όπως το τραγουδά ο Elvis δια στόματος Kate και γίνεται ο πόθος μας («lust» code) για τη χρονιά που έρχεται. Να είστε γενναιόδωροι. Όσο περισσότερα δίνετε, τόσο περισσότερα θα έχετε (τραγουδά ο Michael). Να είστε ευτυχισμένοι για να είναι και οι άλλοι γύρω σας. Χαρίστε τους το δώρο ή το γεύμα που επιθυμούν.
the code mag

Tα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά έφτασαν. Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου;

Βλέποντας στους δρόμους τα φώτα να λάμπουν σαν αστέρια και ανθρώπους γύρω μου χαρούμενους, να ξεχνούν έστω και για λίγο τις έγνοιες τους, τείνω να συμφωνήσω απολύτως.

Τώρα όμως είναι και η κατάλληλη στιγμή για ανασκόπηση και ανανέωση. Ορισμένες φορές χρειάζεται να κάνουμε ένα βήμα πίσω από την ξέφρενη πραγματικότητα και να θυμόμαστε ότι αυτές οι μέρες είναι γιορτινές. Τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι γιορτινά, και όχι μόνο για τα παιδιά. Με κέφι, χαρά, αγάπη. Για τη ζωή, τον εαυτό σας, τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι σας. Έτσι όπως το τραγουδά ο Elvis δια στόματος Kate και γίνεται ο πόθος μας («lust» code) για τη χρονιά που έρχεται (σελ.74). Να είστε γενναιόδωροι. Όσο περισσότερα δίνετε, τόσο περισσότερα θα έχετε (τραγουδά ο Michael). Να είστε ευτυχισμένοι για να είναι και οι άλλοι γύρω σας. Χαρίστε τους το δώρο ή το γεύμα που επιθυμούν.

Ευτυχία. Αυτή πρέπει να είναι η πιο σημαντική απόφαση της Νέας Χρονιάς. Μετατρέψτε τις δύσκολες στιγμές σε υπέροχες εμπειρίες που απλά θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Γιατί είναι η ώρα να λάμψετε. Αρχίστε να σκορπάτε λίγη χρυσόσκονη γύρω σας, τώρα, και σας εύχομαι οι μέρες και οι νύχτες σας να είναι χαρούμενες και λαμπερές. Κυρίως αποκωδικοποιημένες!

Δείτε το τεύχος εδώ

Υ.Γ. Στιλ, διασκέδαση και πρωτοπορία...Στο the CODE | Magazine κάνετε τις αγορές σας απευθείας μέσα από τις σελίδες του. Απλά τοποθετήστε το «ποντίκι» σας στο προϊόν που επιθυμείτε και αφήστε την τεχνολογία να σας παρασύρει!

Δημοφιλή