Right here, right now! H νέα λειτουργία του Self'it

Το Self'it, το ελληνικό mobile app που εμφανίζει τις 10 φωτογραφίες που αρέσουν περισσότερο σε κάθε περιοχή, κάθε διαφορετική στιγμή, έρχεται να προσθέσει μία ολοκαίνουρια και επαναστατική λειτουργία η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ζωντανά όλες τις φωτογραφίες που βρίσκονται στην ίδια περιοχή την ίδια στιγμή με αυτούς. Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε με σκοπό να κάνει το Self'it μία online μικρογραφία της κάθε διαφορετικής περιοχής του κόσμου που θα είναι σε θέση να μεταφέρει την κατάσταση, την επικαιρότητα και τα vibes κάθε πόλης σε πραγματικό χρόνο μέσα από ένα σύνολο φωτογραφιών.
gpointstudio via Getty Images

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η φωτογραφία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα οι χρήστες προσπαθούν να πουν μία «ιστορία» μέσα απο την κάθε τους φωτογραφία. Οι ιστορίες αυτές περιέχουν στιγμές τις καθημερινότητας του καθενός τις οποίες μοιράζεται κυρίως με φίλους. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που οι στιγμές αυτές μπορούν να δείξουν κάτι περισσότερο;

Το Self'it, το ελληνικό mobile app που εμφανίζει τις 10 φωτογραφίες που αρέσουν περισσότερο σε κάθε περιοχή, κάθε διαφορετική στιγμή, έρχεται να προσθέσει μία ολοκαίνουρια και επαναστατική λειτουργία η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ζωντανά όλες τις φωτογραφίες που βρίσκονται στην ίδια περιοχή την ίδια στιγμή με αυτούς. Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε με σκοπό να κάνει το Self'it μία online μικρογραφία της κάθε διαφορετικής περιοχής του κόσμου που θα είναι σε θέση να μεταφέρει την κατάσταση, την επικαιρότητα και τα vibes κάθε πόλης σε πραγματικό χρόνο μέσα από ένα σύνολο φωτογραφιών. Στο Sel'fit πιστεύουμε ότι εκτός απο τους φίλους μας, είναι πολύ ενδιαφέρον να μοιραζόμαστε στιγμές με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή με εμάς! Που βιώνουν κοινές εμπειρίες και καταστάσεις. Μέσα απο το right here, right now θέλουμε να δώσουμε στον χρήστη την αίσθηση ότι όλα γίνονται εδώ και τώρα!

Χρησιμοποιώντας ένα σύνολο πολύπλοκων αλγορίθμων έχουμε καταφέρει να κάνουμε τη λειτουργία αυτή αρκετα ρεαλιστική και όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματικότητα. Προσπαθούμε να δώσουμε όσο μεγαλύτερη σημασία γίνεται στην έννοια του πραγματικού χώρου και χρόνου με σκοπό να δικτυώσουμε άτομα που βρίσκονται πραγματικά κοντά και να δώσουμε τη δυνατότητα στον καθένα ξεχωριστά να «ακουστεί» περισσότερο και να ξεχωρίσει με τον τρόπο που εκείνος θέλει μέσα απο τις φωτογραφίες του.

Το Self'it λοιπόν δεν αποτελεί ένα χαώδη διαδικτυακό κόσμο. Αντίθετα, σπάμε τον κόσμο αυτό σε μικρότερους τοπικούς κόσμους με σκοπό να περιορίσουμε και ταυτόχρονα να διευρύνουμε την πρακτική χρήση της εφαρμογής. Με τον τρόπο αυτό, διαχωρίζουμε τη λειτουργία του Self'it σε σχέση με τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.