Τόνι Αραβαντινού
ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΌ Τόνι Αραβαντινού
 
Η Τόνι Αραβαντινού είναι Ελληνό-Καναδέζα απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια καταγράφει ως freelancer τις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις σε μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ρώσικα.

Δημοσιεύσεις από Τόνι Αραβαντινού

SciFY: Η Ελληνική ΜΚΟ που καινοτομεί στην επιστήμη

(2) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 20 Ιανουάριος 2016 | 11:33 μμ

Η SciFΥ (Science For You) είναι η ελληνική μη κερδοσκοπική οργάνωση που φέρνει κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας και πληροφορικής στην καθημερινή ζωή όλων όσων τα έχουν ανάγκη δωρεάν. Λύνοντας πραγματικά προβλήματα της ζωής, επεμβαίνει σε θέματα αναπηρίας, e-δημοκρατίας και υποστηρίζει την Κοινωνία των Πολιτών. Για το έργο και την προσπάθεια της...

Διαβάστε την Ανάρτηση

Ποιοι είναι οι πιο «δικτυωμένοι» πολιτικοί στην Ελλάδα;

(1) Σχόλια | Δημοσιεύθηκε 21 Σεπτέμβριος 2015 | 4:48 πμ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς Έλληνες πολιτικοί στα κοινωνικά δίκτυα; Πώς τα χρησιμοποιούν; Κάνοντας μία έρευνα, αλλάξαμε εντελώς την οπτική της ανάλυσης μίας εκλογικής καμπάνιας, αφήνοντας πίσω τις πλατείες και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, εστιάζοντας στον διαδραστικό, διαπροσωπικό κόσμο της ψηφιακής επικοινωνίας.

«Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν αρχίσει να...

Διαβάστε την Ανάρτηση