O έλεγχος της Βουλής |Οκτώβριος 2016 | Ιnfographic

Η σύντομη, περιεκτική και ευχάριστη παρουσίαση όλων των δεδομένων του μήνα που μας πέρασε θα προσφέρεται στους Vouliwatchers μέσα από ένα infogrpahic, που περιέχει δύο βασικές ενότητες: Τα δεδομένα του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου που έλαβε χώρα μέσα στο μήνα αυτό: συνολικά, ανά κόμμα αλλά και με τους πρωταθλητές Βουλευτές που κάνουν τις περισσότερες ερωτήσεις, επερωτήσεις, αναφορές κοκ.
vouliwatch

Το Vouliwatch πιστό στην προσπάθεια για απλή και ουσιαστική ενημέρωση του πολίτη σχετικά με τα κοινοβουλευτικά δρώμενα, εγκαινιάζει μία νέα σειρά μηνιαίων απολογισμών: Τον Έλεγχο της Βουλής!

Η σύντομη, περιεκτική και ευχάριστη παρουσίαση όλων των δεδομένων του μήνα που μας πέρασε θα προσφέρεται στους Vouliwatchers μέσα από ένα infogrpahic, που περιέχει δύο βασικές ενότητες:

Τα δεδομένα του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου που έλαβε χώρα μέσα στο μήνα αυτό: συνολικά, ανά κόμμα αλλά και με τους πρωταθλητές Βουλευτές που κάνουν τις περισσότερες ερωτήσεις, επερωτήσεις, αναφορές κοκ.

Τη νομοθετική παραγωγή του μήνα: οι νόμοι που ψηφίστηκαν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με παραπομπή στις αναλυτικές ψηφοφορίες που παρακολουθούμε και καταγράφουμε μέσα από το Votewatch για περαιτέρω ενημέρωση των πολιτών.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερο, ευρύτερο και ουσιαστικότερο έλεγχο της Βουλής μας!

Δημοφιλή