Απόπειρα απόδρασης από τον Κορυδαλλό. Τραυματίες σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Απόπειρα απόδρασης από τον Κορυδαλλό. Τραυματίες σωφρονιστικοί υπάλληλοι
eurokinissi

Έκρυθμη η κατάσταση στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, με αφορμή τη σύλληψη της μητέρας ενός κρατουμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην αναταραχή έγινε απόπειρα απόδρασης από κρατούμενους ενώ τραυματίστηκαν τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 82χρονη μητέρα ενός Γεωργιανού κρατουμένου, προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά μέσα στο νοσοκομείο των φυλακών.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έγινε αντιληπτή και στην προσπάθεια των σωφρονιστικών να την συλλάβουν επενέβησαν άλλοι κρατούμενοι. Επικράτησε ένταση, την οποία κάποιοι κρατούμενοι εκμεταλλεύτηκαν και προσπάθησαν να δραπετεύσουν. Ωστόσο έγιναν άμεσα αντιληπτοί και συνελήφθησαν. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, πρόκειται για γνωστούς του γιου της ηλικιωμένης. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ενώ προκλήθηκαν και υλικές ζημιές. Το περιστατικό ήταν η αφορμή οι κρατούμενοι να αντιδράσουν για τις συνθήκες κράτησης.

Στο σημείο έφτασε μεγάλη αστυνομική δύναμη, διαπραγματευτές και εισαγγελέας και η κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή ελεγχόμενη. Η 82χρονη συνελήφθη.

Δημοφιλή