Διεθνής απήχηση από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της HuffPost Greece

Διεθνής απήχηση από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της HuffPost Greece
HuffPost Greece

Διεθνή απήχηση είχε το χθεσινό πρωτοσέλιδο της HuffPost Greece, με θέμα άρθρο του Bloomberg στο οποίο υποστηριζόταν ότι η Τρόικα πρέπει να σταματήσει να ασκεί πιέσεις προς την Ελλάδα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διάλυσης της Ευρωζώνης.

Το πρωτοσέλιδο αναπαράχθηκε από διεθνείς εκδόσεις της Huffington Post, με αναφορές και στη συνάντηση της προέδρου και διευθύντρια σύνταξης της Huffington Post, Αριάννας Χάφινγκτον, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Από την γερμανική HuffingtonPost

Από την καναδική HuffingtonPost

Από την HuffingtonPost Βραζιλίας

Από την αγγλική HuffingtonPost

Από τη γαλλική HuffingtonPost

Από την μαροκινή HuffingtonPost

Από την ισπανική HuffingtonPost

Από την ιταλική HuffingtonPost

Όπως και στο θέμα της αποκλειστικής συνέντευξης του Κύπριου Πρόεδρου Νίκου Αναστασιάδη, που είχε διεθνή απήχηση, έτσι και στο θέμα με την αναδημοσίευση του δημοσιέυματος της Bild, αλλά και την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, η HuffPost Grecce, απέδειξε ότι μπορεί να επιβάλει την ατζέντα της και εκτός των ελληνικών συνόρων. Η Huffington Post Greece θα φροντίζει ώστε όλα τα γεγονότα και οι εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα και τους Έλληνες να βρίσκουν το χώρο που τους αξίζει μέσα στη παγκόσμια δημόσια σφαίρα.

Δημοφιλή