«Γνωστός» στις διωκτικές αρχές ο 33χρονος της καταδίωξης στη Μεταμόρφωση

«Γνωστός» στις διωκτικές αρχές ο 33χρονος της καταδίωξης στη Μεταμόρφωση
eurokinisi

Σε ένα από τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του Αλβανού κακοποιού που τραυμάτισε 11 άτομα σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο έπεσαν δύο νεαροί στη Νέα Ιωνία, ένας εκ των οποίων φέρεται να εμπλέκεται με σκληρά κυκλώματα της νύχτας.

Οι δύο άνδρες δεν σταμάτησαν στις 22.40 το βράδυ του Σαββάτου στο σήμα των αστυνομικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη που κατέληξε μέχρι τη Μεταμόρφωση, όπου με επεισοδιακό τρόπο συνελήφθη ο ένας από τους δύο. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έπεσαν πυροβολισμοί χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 33χρονος από τη Νίκαια, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα με δραστηριότητα κυρίως στον Πειραιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται για σχέσεις με κυκλώματα που έχουν να κάνουν με εκβιασμούς και προστασία.

Αίνιγμα παραμένει η ταυτότητα του φίλου του που κατάφερε να διαφύγει. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι η μοτοσικλέτα των δύο δραστών βρισκόταν ανάμεσα στα οχήματα που το 2007 είχαν ελεγχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. κατά τις έρευνες για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναικού, Μιχάλη Φιλόπουλου, από αδίστακτους χούλιγκαν στη λεωφόρο Λαυρίου.

Δημοφιλή