ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/11/2014 11:35 EET | Updated 25/11/2014 11:42 EET

Ο Αντιπρύτανης επιτίθεται σε φοιτητές και διοικητικούς για τα σκουπίδια

Eurokinissi

Ο Αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ, Αντώνης Καλοκαιρινός στο γραφείο του οποίου αδειάστηκαν χθες δύο σακούλες από τα σκουπίδια της Νομικής, αναγνώρισε πως το πρόβλημα με την καθαριότητα είναι υπαρκτό, ζήτησε συγνώμη από τους φοιτητές γιατί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν μπορούν να επισπευθούν και στη συνέχεια έριξε λάδι στη φωτιά...

Σε δηλώσεις του στο Μέγκα, ισχυρίστηκε ότι όποτε το Πανεπιστήμιο καθαρίζεται, φοιτητές και διοικητικοί υπάλληλοι φέρνουν τα σκουπίδια πίσω για να φαίνεται οξύτερο το πρόβλημα...

Προβοκατόρικη και εξοργιστική χαρακτήρισαν τη δήλωση του οι φοιτητές, ενώ εξαγριωμένοι είναι και οι Διοικητικοί Υπάλληλοι.

Η HuffPost Greece μίλησε με τον Ζαχαρία Τριγάζη, από την Ομοσπονδία Διοικητικών Υπαλλήλων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος χαρακτήρισε τον ισχυρισμό του Αντιπρύτανη, καθαρή συκοφαντία:

Ζαχαρίας Τριγάζης: «Ο ισχυρισμός του κ. Καλοκαιρινού είναι καθαρή συκοφαντία. Συνάδελφοι από την Φιλοσοφική αγοράζουν οι ίδιοι καθαριστικά για να καθαρίσουν στοιχειωδώς κάποιους χώρους. Ας μην προκαλεί και ας μην υπεκφεύγει ο Αντιπρύτανης, γιατί λόγω της δικής τους ολιγωρίας φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Από τον Αύγουστο οι σχολές δεν καθαρίζονται κανονικά παρά μόνο στη φέξη και στη χάξη. Με τέτοιες δηλώσεις απλά οξύνει κι άλλο τα πνεύματα».

Μέσα σε αυτό το κλίμα, θα ξεκινήσει το απόγευμα στη Βουλή, η συζήτηση για τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post