Blood Sport: Το video game controller που σου αφαιρεί το αίμα κάθε φορά που σκοτώνεσαι

Blood Sport: Το video game controller που σου αφαιρεί το αίμα κάθε φορά που σκοτώνεσαι

Το όνομά του είναι Blood Sport και πρόκειται για ένα νέο video game controller το οποίο αφαιρεί μια μικρή ποσότητα αίματος από τον παίκτη που το χειρίζεται κάθε φορά που αυτός σκοτώνεται στο παιχνίδι

Οι δημιουργοί του, Τζόναθαν Ρουτ και Τζέιμς Τζάρβις ισχυρίζονται ότι έχει φιλανθρωπικό σκοπό με αποτέλεσμα να μπει στο Kickstarter ζητώντας μάλιστα και χρηματοδότηση 250.000 δολαρίων.

Όσο αίμα θα συγκεντρώνεται θα δωρίζεται σε νοσοκομεία και κλινικές που βρίσκονται σε ανάγκη. "Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε μια κινούμενη μονάδα που θα ταξιδεύει ανά πόλεις διοργανώνοντας gaming events αιμοδοσίας", λένε οι δημιουργοί του.

"Δεν είμαστε ούτε κατασκευαστές βιντεοπαιχνιδιών, ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Θέλουμε απλά να δημιουργήσουμε το gaming hardware που θα επιτρέψει στους απανταχού gamers να σκεφτούν μερικά σοβαρά ζητήματα και να προσφέρουν κάνοντας συγχρόνως αυτό που αγαπούν", συνεχίζουν.

Οι δύο νεαροί έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής μόλις 3390 δολάρια ωστόσο η χρηματοδότηση έχει ανασταλεί.

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο (This Controller Draws Real Blood Every Time You're Shot In A Video Game) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA"

Δημοφιλή