Βίντεο: Ο Μίκι Ρουρκ σε αγώνα μποξ σε ηλικία 62 ετών

Βίντεο: Ο Μίκι Ρουρκ πίσω στο ρινγκ στα 62 του

Επιστροφή στο ρινγκ πραγματοποίησε ο ηθοποιός και πρώην μποξέρ, Μίκι Ρουρκ, το βράδυ της Παρασκευής στη Μόσχα, νικώντας έναν αντίπαλο κατά πολύ νεότερό του, σε έναν αγώνα επίδειξης.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, ο Ρουρκ νίκησε τον 29χρονο Έλιοτ Σέιμουρ με δύο νοκ-ντάουν στον δεύτερο γύρο, πριν ο διαιτητής σταματήσει τον αγώνα, ο οποίος ήταν και ο πρώτος του 62χρονου Αμερικανού ηθοποιού εδώ και 20 χρόνια.

Σημειώνεται ότι ο Ρουρκ είχε διακόψει προσωρινά την καριέρα του στην υποκριτική στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και ολοκλήρωσε μια τριετή καριέρα στην επαγγελματική πυγμαχία με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι η επιστροφή του στο ρινγκ τον βοήθησε να αντιμετωπίσει κάποια απροσδιόριστα προσωπικά ζητήματα.

«Συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή μου, οπότε (η πυγμαχία) κατά κάποιον τρόπο με έσωσε από τον εαυτό μου» δήλωσε στη ρωσική τηλεόραση, ενώ ανέφερε ότι έχει σχέδια για άλλους τέσσερις αγώνες στη Ρωσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρουρκ, έχοντας χάσει πολλά κιλά εν όψει του αγώνα, ήταν πολύ πιο αδύνατος σε σχέση με την πλέον διάσημη περσόνα μαχητή που ενσάρκωσε στην καριέρα του: τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του «The Wrestler».

Ωστόσο, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του Guardian, κάποια από τα χτυπήματα του Ρουρκ φάνηκαν ενάντια στους κανόνες.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα