Ο εκνευρισμός του Κικίλια με τον ταξίαρχο της Πάτρας

Ο εκνευρισμός του Κικίλια με τον ταξίαρχο της Πάτρας

Ένα άλλο πρόσωπο, έδειξε ο υπουργός Προστασίας του πολίτη Βασίλης Κικίλιας, όταν δεν δίστασε ακόμα και να επιπλήξει δημοσίως, τον επικεφαλής της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα, γιατί ενώ είχε να μιλήσει με απλούς αστυνομικούς, στην αίθουσα συγκεντρώθηκαν μόνο αξιωματικοί.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Patratora, όταν ο κ. Κικίλιας έφτασε στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, και μπήκε στην αίθουσα όπου επρόκειτο βάσει προσωπικής επιθυμίας του να συναντηθεί με «απλούς» αστυνομικούς και είδε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, τότε ενοχλήθηκε φανερά και απευθυνόμενος στον Περιφερειακό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, ταξίαρχο Ανδρέα Αποστολόπουλο είπε:

«Εγώ δεν ήρθα για τους αξιωματικούς που τους σέβομαι και τους τιμώ, όμως σας είπα από το τηλέφωνο πως θέλω να δω τα παιδιά τους αστυνομικούς. Όταν βρεθούν εδώ τα παιδιά για τα οποία ήρθα τότε θα μιλήσω», και φανερά εκνευρισμένος έφυγε από το χώρο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Πάτρα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Χρυσόστομο και όπως ανέφερε «η εκκλησία καλύπτει ένα μεγάλο κενό στην πρόνοια και την στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας».

Επίσης, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, όπου στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το ζήτημα της αύξησης των κονδυλίων για την πολιτική προστασία, ενώ ο δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο θέμα των μεταναστών. Όπως είπε ο Κώστας Πελετίδης «τα αστυνομικά μέτρα απέτυχαν όλα αυτά τα χρόνια, και γι αυτό θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα, προκειμένου να παρέχονται, στους μετανάστες, για όσο διάστημα βρίσκονται στην Πάτρα, τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους».

Πηγή: PATRATORA

Δημοφιλή