ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/12/2014 07:54 EET | Updated 01/12/2014 08:07 EET

Η Γιάννα Αγγελοπούλου διαψεύδει το «BHMA»: Δεν θα συνεργαστώ επιχειρηματικά με το ΣΥΡΙΖΑ

Eurokinissi

Έντονη ήταν η αντίδραση, της Γιάννας Αγγελοπούλου, στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ της Κυριακής» , με τίτλο «Πόσο πλούσια έιναι η Γιάννα;». Στο δημοσίευμα αναφερόταν ότι οι επαφές της κ. Αγγελοπούλου, με το ΣΥΡΙΖΑ, οφείλονται στο ενδιαφέρον για επιχειρηματική συνεργασία, με τα πλοία-γεωτρύπανα που διαθέτει, στις μελλοντικές έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο

Η κ Γιάννα Αγγελοπούλου με επιστολή που απέστειλε στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» , διαψευδει κατηγορηματικά αυτά σενάρια. Όπως επισημαίνει:

«Κύριε Διευθυντά,

Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Βήματος» με τίτλο «Πόσο πλούσια είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου;» επισημαίνω τα εξής:

Τον κ. Τσίπρα όπως και τον κ. Σαμαρά τους συνάντησα για να τους ενημερώσω για την παρουσία του GGI του Προέδρου και της Χίλαρι Κλίντον τον Ιούνιο του 2015, την Αθήνα.

Το δημοσίευμα που επιχειρεί, μέσα από απορίες και ερωτηματικά, να με παρουσιάσει ότι επιδιώκω και επιχειρηματική συναλλαγή με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είναι πέρα από κάθε θεμιτό, αποδεκτό και ανεκτό πλαίσιο δημοσιογραφικής προσέγγισης.

Και αυτό θα διαψευσθεί στην πράξη, όπως και τόσα άλλα, που κατά καιρούς θρυλούνται.

Ο καιρός για όλους θα δείξει.

Λυπάμαι.

Με εκτίμηση

Γιάννα Αγγελοπούλου»

Η ανταπάντηση του Βήματος

Η απάντηση του Βήματος στην επιστολή της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου: «Επί της ουσίας ουδέν και όντως ο καιρός θα δείξει...»