Συναγερμός στις αρχές του Αμστερνταμ: 3 νεκροί από λάθος ναρκωτικό

Συναγερμός στις αρχές του Αμστερνταμ: 3 νεκροί από λάθος ναρκωτικό
Never-On-Rdt

Οι υγειονομικές αρχές στο Άμστερνταμ προειδοποιούν για επικίνδυνα ναρκωτικά που πωλούνται στους τουρίστες καθώς τρεις Βρετανοί άνδρες έχασαν τη ζωή τους τον περασμένο μήνα. Οι άτυχοι άνδρες έκαναν χρήση ηρωίνης ενώ πίστευαν ότι ήταν κοκαΐνη.

Μια μεγάλη πινακίδα αναρτήθηκε έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της ολλανδικής πρωτεύουσας: «Εξαιρετικά επικίνδυνη κοκαΐνη πωλείται στους τουρίστες».

Η εκστρατεία προειδοποίησης ξεκίνησε αφότου οι δύο Βρετανοί, ηλικίας 20 και 21, βρέθηκαν νεκροί σε δωμάτιο ξενοδοχείου την Τρίτη. Η αστυνομία αναφέρει ότι πιθανότατα πέθαναν μετά το ρουθούνισμα «λευκή ηρωίνη» που πιθανόν αγόρασε πιστεύοντας ότι ήταν κοκαΐνη.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Άμστερνταμ Rob van der Veen λέει πως το ίδιο ναρκωτικό είναι ύποπτο για τον θάνατο ενός άλλου Βρετανού τουρίστα τον περασμένο μήνα.

«Υποθέτουμε ότι είναι μόνο ένα άτομο που πουλάει λάθος ναρκωτικό» δήλωσε ο Van der Veen. Η λευκή ηρωίνη είναι πιο ακριβή από οτι η κοκαΐνη»

Ο Van der Veen λέει ότι δεν είναι ακόμα σαφές γιατί η ηρωίνη πωλείται ως κοκαΐνη και πιθανόν ο έμπορος να μην γνωρίζει τι πουλάει.

Δημοφιλή