ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/12/2014 16:44 EET | Updated 02/12/2014 06:17 EET

Τελικά υπάρχει ελπίδα: Η Susan Boyle βρήκε το πρώτο της αγόρι. Και έδωσε το πρώτο της φιλί!

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 16:  Susan Boyle sighting at the BBC radio two studio on November 16, 2014 in London, England.  (Photo by Simon James/GC Images)
Simon James via Getty Images
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 16: Susan Boyle sighting at the BBC radio two studio on November 16, 2014 in London, England. (Photo by Simon James/GC Images)

Η υπέροχη και ντροπαλή τραγουδίστρια Susan Boyle έχει το πρώτο της αγόρι σε ηλικία 53 ετών. Πρόκειται για έναν γιατρό από το Κονέντικατ που γνώρισε στην πρόσφατη περιοδεία της στις ΗΠΑ, ο οποίος μπορεί να την επισκεφτεί σύντομα στη Σκωτία.

«Αυτό είναι το σχέδιο» δήλωσε χτες ο εκπρόσωπός της Nicola Phillips. «Γνώρισε κάποιον όταν ήταν στην Αμερική και η ιδέα μας είναι ότι μπορεί να έρθει εδώ».

«Η Boyle και ο γιατρός συναντήθηκαν σε ένα ξενοδοχείο στο Clearwater της Florida», είπε ο Phillips προσθέτοντας ότι η Boyle είναι «σίγουρα πολύ χαρούμενη» που γνώρισε κάποιον.

Η τραγουδίστρια προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση όταν τραγούδησε το «Ονειρεύτηκα ένα όνειρο» στον διαγωνισμό «Βρετανία έχεις ταλέντο» το 2009.

Η Boyle δήλωσε πως μέχρι τότε δεν είχε φιληθεί ποτέ!

Δήλωσε επίσης στην εφημερίδα Sun ότι ο γιατρός που συνάντησε στις ΗΠΑ ήταν «ο τέλειος τζέντλεμαν» και ότι απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου αν και είναι νωρίς για να ειπωθούν περισσότερα.

Η τραγουδίστρια διαγνώσθηκε πέρυσι με σύνδρομο Asperger, μια μορφή αυτισμού, και έχει μαθησιακές δυσκολίες όπως ένα παιδί.

πηγή: AP

Sponsored Post