Η Lady Gaga αποκαλύπτει πως υπήρξε θύμα βιασμού στα 19 της

Θύμα βιασμού η Lady Gaga στα 19 της
credit: Philip Nelson
Philip Nelson/Flickr
credit: Philip Nelson

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Howard Stern Show» την Τρίτη, η Lady Gaga αποκάλυψε πως υπήρξε θύμα βιασμού στα 19 της.

«Έζησα τρομερά πράγματα, με τα οποία μπορώ να γελάω πλέον, μετά από ψυχική, σωματική και συναισθηματική θεραπεία», είπε η Gaga.

«Η μουσική είναι καταπληκτική για μένα. Ωστόσο, κάποια στιγμή, έχω υπάρξει και σαν κέλυφος του προηγούμενου εαυτού μου. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Για να είμαι δίκαιη, ήμουν 19” πρόσθεσε. “Πήγαινα σε Καθολικό σχολείο και όταν ξαφνικά μου συνέβησαν όλα αυτά τα τρελά πράγματα, σκέφτηκα “Θεε μου, έτσι είναι η ζωή των ενηλίκων;»

Ο Stern ρώτησε την Gaga για τον βιασμό όταν εκείνη αναφέρθηκε στο τραγούδι της «Swine» που έχει γραφτεί για την σεξουαλική βία. «Το τραγούδι είναι για τον βιασμό, την αποχρείωση, τον θυμό, την οργή και το πάθος – είχα πολύ πόνο να απελευθερώσω» ανέφερε.

Η Gaga είπε στον Stern ότι δεν είχε αναφέρει ποτέ πριν το περιστατικό γιατί δεν ήθελε να την στιγματίσει.

«Θα αισθανόμουν καταρραμένη αν κάποιος έλεγε πως ό,τι δημιουργικό έχω κάνει οφείλεται σε εκείνο το περιστατικό” είπε. “Παίρνω όμως την ευθύνη για όλο τον πόνο μου που κατέληξε να δείχνει όμορφος και για τα πράγματα που δημιούργησα από την εσωτερική μου πάλη».

Είπε επίσης πως δεν έχει έρθει ποτέ αντιμέτωπη με τον άνδρα μετά το περιστατικό. “Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Θα με τρομοκρατούσε. Θα με παρέλυε” είπε. «Τον είδα μία φορά σε ένα κατάστημα και παρέλυσα από φόβο. Μόνο όταν μεγάλωσα κάπως είδα τα πράγματα πιο ψύχραιμα».

Επισκεφτείτε το Soundcloud για όλη την συνέντευξη.

Αυτό το άρθρο/blog βασίστηκε στο κείμενο Lady Gaga Reveals She Was Raped At 19 που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post Αμερικής.