ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/12/2014 18:43 EET | Updated 04/12/2014 18:52 EET

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα!

Zero Creatives via Getty Images

Επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος Βύρωνα με τη ρίψη μιας βόμβας μολότοφ πραγματοποίησε λίγο πριν τις 23:00 ομάδα περίπου 20 ατόμων.

Από την επίθεση σημειώθηκαν ελαφρές ζημιές σε ένα περιπολικό.

Θεσσαλονίκη: Υπό κατάληψη τελεί ο κινηματογράφος “Ολύμπιον”

Σε κατάληψη του κινηματογράφου “Ολύμπιον”, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησαν, από το μεσημέρι, άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Υπό κατάληψη τελεί, επίσης από χθες, το κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) από ομάδα φοιτητών που ζητούν να ικανοποιηθεί το αίτημα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού να σπουδάσει.

Πάτρα: Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών

Στην ανακατάληψη του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, προχώρησαν σήμερα ομάδες αντιεξουσιαστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης στο Νίκο Ρωμανό που γινόταν σήμερα το μεσημέρι έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος, κάποιοι κατάφεραν να ανοίξουν τρύπα στον τοίχο και να μπουν μέσα στο κτίριο. Ας σημειωθεί ότι στις αρχές του Αυγούστου του 2013, έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας είχε εκκενωθεί το κτίριο του πρώην παραρτήματος, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη, για αρκετά χρόνια.