ΚΟΙΝΩΝΙΑ
05/12/2014 07:43 EET | Updated 05/12/2014 07:44 EET

Μπουνιές και βρισιές μεταξύ δημοτικών συμβούλων

Της Κορέας έγινε στον δήμο Ωραιόκαστρο. Δημοτικοί σύμβουλοι βρίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια με αφορμή την ένταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό για την απόφαση του δήμου να μεταφέρει την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου από τον Πεντάλοφο στο Παλαιόκαστρο. Το περιστατικό συνέβη στο περιθώριο της συγκέντρωσης κατοίκων και φορέων, ενώ στα χέρια ήρθαν ο αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Ω με τον τέως Αντιδήμαρχο της Καλλιθέας.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο που προηγήθηκε ανάμεσα στον τέως δημάρχο Ωραιοκάστρου με τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης

Όπως σημειώνει το politesoraiokastrou.gr, για την συμπλοκή υπήρξε παράκληση από τους κατοίκους και τα μέλη της ανοικτής συγκέντρωσης να μη δοθεί δημοσιότητα, κάτι που έγινε σεβαστό. Το θέμα όμως, τέθηκε -προ ημερήσιας διάταξης - στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΗΚΕΩ, -όπου συμμετείχε ο Γ. Τσολάκης- ο οποίος μίλησε για τα γεγονότα, αποφασίζοντας μάλιστα να εκδοθεί και κάποιο ψήφισμα καταδίκης της βίας.

Sponsored Post