Σήμερα το ραντεβού των γονιών του Νίκου Ρωμανού με τον Πρωθυπουργό

Σήμερα η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους γονείς του Ν.Ρωμανού
eurokinisi

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού όπου και θα πραγματοποιηθεί τελικά το ραντεβού του Γιώργου Ρωμανού με τον Πρωθυπουργό παρά την έντονη αντίδραση του Νίκου ο οποίος συνεχίζει την απεργία πείνας για 29η ημέρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται στο Μέγαρο Μαξίμου τον κ.Ρωμανό χωρίς όμως η οικογένεια να διατηρεί υψηλές προσδοκίες για το αποτέλεσμα που μπορεί να επιφέρει αυτή η συνάντηση. Σε κάθε περίπτωση όμως εκτιμούν πως «αξίζει τον κόπο» να κάνουν μία ακόμη προσπάθεια προκειμένου να εισακουστεί το αίτημα του γιου τους για τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας αλλά και να εξηγήσουν στον Πρωθυπουργό πως ο Ν.Ρωμανός είναι ανυποχώρητος.

Στο μεταξύ, το θέμα του Νίκου Ρωμανού απασχόλησε και ανά διαστήματα μονοπώλησε τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού στη Βουλή. Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου κάλεσε για μια ακόμη φορά τον απεργό πείνας να διακόψει την απεργία πείνας επαναλαμβάνοντας τη νομοθετική ρύθμιση που φέρνει στη Βουλή.

Την ίδια στιγμή, εμφανώς σε διαφορετικό ύφος και διάθεση, ο υπουργός Παιδείας, Ανδρεάς Λοβέρδος επίσης κατά την ομιλία του στο Κοινοβούλιο, σημείωνε πως «εάν πάθει κάτι το κρίμα» θα είναι «στο λαιμό όσων ολιγώρησαν».

Δεν έλειψαν όμως και οι λεκτικοί διαξιφισμοί επί του θέματος όπως αυτή μεταξύ του Υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσνταντοπούλου.

Δημοφιλή