«Χρυσή» η Vermantia στα E-volution Awards 2015

«Χρυσή» η Vermantia στα E-volution Awards 2015
HuffPost Greece

Στην τελετή των βραβείων, τα οποία διοργανώνουν η εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή. Η Vermantia βραβεύθηκε με το Gold Award στην κατηγορία « Εξωστρέφεια & Ανταγωνιστικότητα στις Διεθνείς Αγορές».

Η Vermantia ιδρύθηκε το 2007 και ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο Gaming industry. Aποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία παροχής gaming content σε κρατικές λοταρίες και παρόχους τυχερών παιχνιδιών στο εξωτερικό. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο portfolio προϊόντων σε Virtual, Instant, Mobile και Social Games και σε συνδυασμό με την παροχή εξειδικευμένων τεχνολογικών λύσεων σε πολλαπλές πλατφόρμες, η Vermantia έχει αναπτύξει συνεργασίες σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Αφρική.

Κατά την τελετή βράβευσης, ο Βαγγέλης Τσάρας, Corporate Development Director της Vermantia δήλωσε: "Ευχαριστώ θερμά την εταιρεία Boussias Communications, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για τη σημαντική αυτή διάκριση. Η Vermantia από το 2007 κατάφερε σε παγκόσμιο επίπεδο και σ’ ένα ιδιαίτερο ανταγωνιστικό περιβάλλον να αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία που προσφέρει gaming content σε επιχειρήσεις που δρστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο. Βασικοί αρωγοί αυτής της προσπάθειας είναι οι άνθρωποι της Vermantia που με το ίδιο όραμα και στόχους κατάφεραν να εδραιώσουν τη Vermantia στο εξωτερικό»

Δημοφιλή