ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/12/2014 07:18 EET | Updated 11/12/2014 07:23 EET

Αθανασίου: Σε τρεις μήνες το «βραχιολάκι» στο Νίκο Ρωμανό

Sooc

Σε τρεις μήνες θα είναι έτοιμο το «βραχιολάκι» του Νίκου Ρωμανού, σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος μιλώντας σήμερα, Πέμπτη, στο Mega χωρίς να παραδέχτει ότι υπήρξαν καθυστερήσεις στους κυβερνητικούς χειρισμούς. Ο υπ. Δικαιοσύνης σημειωσε ότι υπήρχε νομικό κενό για τις εκπαιδευτικές άδειες κρατουμένων και πως η υπόθεση Ρωμανού ήταν η ευκαιρία προκειμένου να αναδειχθεί.

«Ό,τι έλεγα εξ αρχής αυτό έγινε: φοίτηση εξ αποστάσεως και βεβαίως μόλις τεθεί σε ισχύ το βραχιολάκι θα εφαρμοστεί. Αυτό έγινε στο τέλος» ανέφερε υποστηρίζοντας ότι o ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε συγκεκριμένη πρόταση για την υπόθεση: «Ποια ήταν η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ; Τελευταία στιγμή είπε κάτι που δεν ήταν σαφές».

«Οι εταιρίες που είχαν αποκλειστεί είχαν προσφύγει με ενστάσεις τους στη Δικαιοσύνη. Όταν άνοιξε ο δρόμος και λύθηκε το ζήτημα του χρονικού ορίζοντα που θα παραδώσει η ανάδοχος τον τεχνικό εξοπλισμό, είπα ότι μπορεί να προχωρήσει η πρόβλεψη στην τροπολογία». Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης «η σύμβαση προβλέπει ότι το έργο θα παραδοθεί σε ένα τρίμηνο».

Sponsored Post