«Χάος» στους δρόμους, πλυμμήρισε ο περιφερειακός Αιγαλέου, βράχος σε δρόμο στο Ντράφι

«Χάος» στους δρόμους. Καθίζηση, πλημμύρες και βράχοι σε Αιγάλεω, Ίλιον και Ντράφι
eurokinisi

Ουρές αυτοκινήτων εκατοντάδων μέτρων έχουν σχηματιστεί σε αρκετά σημεία του λεκανοπέδιου της Αττικής, εξαιτίας της βροχόπτωσης που συνεχίζεται ασταμάτητα από το πρωί της Πέμπτης. Πολλά φανάρια στους δρόμους δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα να επιδεινώνεται το κυκλοφοριακό κομφούζιο σε βασικές οδικές αρτηρίες.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί συνολικά 48 κλήσεις για άντληση υδάτων και 20 για κοπές δέντρων.

Το οδόστρωμα στον περιφερειακό του Αιγάλεω, στο ύψος των διυλιστηρίων, πλημμύρισε και στα δύο ρεύματα ενώ βράχος έπεσε στην οδό Δωριέων στο Ντράφι, καθιστώντας την κυκλοφορία των οχημάτων προβληματική.

Στη λεωφόρο Θηβών και στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ίλιον, η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε καθίζηση του οδοστρώματος.

Η κατάσταση όμως στους δρόμους ήταν ακόμη πιο δύσκολη και εξαιτίας της επίθεσης στην πρεσβεία του Ισραήλ τα ξημερώματα, στον ανισόπεδο κόμβο Κατεχάκη-Κηφισίας διενεργούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισίας -και στα δύο ρεύματα- γίνεται από την υπόγεια γέφυρα. Στην Κατεχάκη τα οχήματα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αδριανείου. Η κίνηση των οχημάτων στην οδό Σταυρού εκτρέπεται στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας. Οι παράδρομοι της Κηφισίας παραμένουν κλειστοί και στα δύο ρεύματα.

Δημοφιλή