Κάλεσμα Μαζιώτη για ένοπλο ξεσηκωμό

Κάλεσμα Μαζιώτη για ένοπλο ξεσηκωμό
Eurokinissi

Κάλεσμα για ένοπλο ξεσηκωμό απευθύνει ο αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης, σε κείμενο που έγραψε μέσα από τις φυλακές Διαβατών και δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία.

«Η πιο ρεαλιστική λύση είναι ο ξεσηκωμός ενός ένοπλου λαού που αρνείται να πληρώσει το χρέος που του έχουν φορτώσει, που δεν αναγνωρίζει δανειακές συμβάσεις και μνημόνια, που δεν αναγνωρίζει και αποδέχεται το ευρώ και τις δομές όπως της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν έχουν άλλο σκοπό παρά να τον κάνουν δουλοπάροικο των αγορών», γράφει.

Στο ίδιο κείμενο εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο γράφει: «Είναι σίγουρο ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής, θα είναι μια βραχύβια και ασταθής κυβέρνηση, η οποία παρά τη φιλοδοξία της να ‘εξανθρωπίσει’ το σύστημα και να το σταθεροποιήσει, θα συμβάλλει άθελα της στην περαιτέρω αποσταθεροποίηση, πράγμα που ένα επαναστατικό κίνημα οφείλει και πρέπει να εκμεταλλευτεί. Το δίλημμα των καιρών δεν είναι μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ, νεοφιλελευθερισμός ή σοσιαλδημοκρατία αλλά καπιταλισμός ή επανάσταση».

Δημοφιλή