ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/12/2014 08:55 EET

Ηθοποιός του "Sons of Anarchy" έβρασε το κουνέλι της ερωμένης του επειδή τον εγκατέλειψε

Frazer Harrison via Getty Images
HOLLYWOOD, CA - MAY 30: Actor Dimitri Diatchenko arrives at the Premiere of HBO's 'True Blood' 5th Season at ArcLight Cinemas Cinerama Dome on May 30, 2012 in Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Ιδιαίτερα εκδικητικός ήταν ο 46χρονος ηθοποιός του “Sons Of Anarchy”, Dimitri Diatchenko μετά την εγκατάλειψη της πρώην συντρόφου του.

Επηρεασμένος από την ταινία “ Ολέθρια σχέση” όπου η Glenn Close βράζει το κουνέλι του γιου του Michal Doglas για να τον εκδικηθεί, ο 46χρονος σκότωσε το κουνέλι της φίλης του, το έβρασε και αφού το φωτογράφισε της έστειλε τις φωτογραφίες.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, έκανε μήνυση στον πρώην εραστή της με αποτέλεσμα οι αρχές να τον συλλάβουν με την κατηγορία του “θανάτου ενός ζώου με ιδιαίτερη σκληρότητα με τη χρήση μαχαιριού”.

Ο 46χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο μάνατζερ του Barry Bookin, αρνήθηκε να σχολιάσει.

Σύμφωνα με την εισαγγελία ο Diatchenko ζούσε με την γυναίκα για κάποιο χρονικό διάστημα ωστόσο κάποια στιγμή η σχέση τους τελείωσε.

Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, ο Diatchenko είναι ηθοποιός και μουσικός. Έχει παίξει κυρίως σε ταινίες και σειρές της Ρωσίας και της Ανατολικής Ευρώπης. Είχε επίσης ένα μικρό ρόλο στην ταινία: "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull."

Αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών.

"Αυτό το άρθρο βασίστηκε στο κείμενο ('Sons Of Anarchy' Actor Dimitri Diatchenko Charged With Killing And Eating Ex's Pet Rabbit) που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post USA".

Sponsored Post