Μαρτυρία για την καραμπόλα στο Σχηματάρι: Όταν απεγκλώβισαν τον άντρα μου, μιλούσαμε στο τηλέφωνο

Μαρτυρία για την καραμπόλα στο Σχηματάρι: Όταν απεγκλώβισαν τον άντρα μου, μιλούσαμε στο τηλέφωνο
Eurokinissi

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες στο eviazoom.gr της συζύγου και φίλου του 39χρονου Θανάση Μπουτζαρέλου, τραυματία οδηγού ο οποίος απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας μετά την καραμπόλα στο Σχηματάρι.

Yπενθυμίζεται ότι η χθεσινή τραγωδία, στην οποία ενεπλάκησαν τουλάχιστον 35 αυτοκίνητα, άφησε πίσω της νεκρή την 28χρονη Ιωάννα Γιαννακοπούλου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του eviazoom.gr, τραυματίες είναι οι Βασίλης Πιτσίλκας 28 ετών, Θανάσης Μπουτζαρέλος 39 ετών, Αλεξία Φεγγίτη 30 ετών, Παναγούλα Δορλή 55 ετών, Μαρία Δορλή 46 ετών, Αλίκη Κόνταρη 30 ετών και Θεοδώρα Κόνταρη 29 ετών.

Οι τέσσερις τελευταίες γυναίκες είναι συγγενείς και παραλίγο να ξεκληριστεί η οικογένεια τους, κατά την επιστροφή τους από ταξίδι στην Λαμία, που είχαν πάει να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία της 30χρονης Αλίκης Κόνταρη.

Η καραμπόλα προκλήθηκε όταν ένα ΙΧ έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Σύμφωνα με τους οδηγούς, χθες στρώθηκε άσφαλτος στο συγκεκριμένο σημείο της εθνικής οδού και καθώς δεν είχε προλάβει να στεγνώσει, ο δρόμος έγινε εξαιρετικά ολισθηρός.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν ότι δεν μπορούσαν να φρενάρουν.

Δημοφιλή