Σαμαράς: Σε δυο μήνες τελειώνουμε και πάνε να μας σταματήσουν

Σαμαράς: Σε δυο μήνες τελειώνουμε και πάνε να μας σταματήσουν
Eurokinissi

Δριμεία επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο πρωθυπουργός με άρθρο του στη Real News, στο οποίο υποστηρίζει ότι «η ανησυχία υπάρχει και είναι δικαιολογημένη και την προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ». «Όμως η δημοκρατία έχει όπλα να εξουδετερώσει αυτό το κλίμα φόβου. Με την ευθύνη των βουλευτών να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παρά τους εκβιασμούς τους» αναφέρει.

Πραγματοποιώντας δε ένα άνοιγμα στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ τονίζει: «Όσοι μέχρι πριν ένα χρόνο συμπαρατάχθηκαν με την κυβέρνηση κρατώντας τη σημαία της Ευρώπης, πως μπορούν σήμερα να στηρίξουν μίαν εξέλιξη αντι-ευρωπαϊκή; Και μάλιστα την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε μετωπική σύγκρουση με όλη την Ευρώπη;». Κοιτάζοντας όμως προς την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ σημειώνει πως «Όσοι υπερθεμάτιζαν γαιτ την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων και την ασφάλεια του πολίτη πως μπροούν σήμερα να συνταχθούν με τις συνιστώσες που υπερασπίζονταν την προπαγάνδα των Σκοπίων, την ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και, σε κάθε ευκαιρία, το όργιο των μπαχαλάκηδων;».

Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει την επίθεσή του κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι με το που δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι αγορές που είχαν ανοίξει για την Ελλάδα έκλεισαν πάλι.

Παράλληλα, δηλώνει ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση και πως προωθείται σύντομα η συμφωνία με τους εταίρους για τον μηχανισμό προληπτικής στήριξης και την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας. Κατηγορεί, μάλιστα, την Κουμουνδούρου πως επιδιώκει να ανακόψει αυτή την πορεία.

«Σε δύο μήνες τελειώνουμε. Και πάνε να μας σταματήσουν. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία της επόμενης μέρας. Το μόνο που απομένει είναι να παραμερίσουμε τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας. Να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι εθνικό χρέος και αληθινή λύτρωση». υπογραμμίζει.

(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή