ΔΙΕΘΝΕΣ
15/12/2014 14:08 EET | Updated 15/12/2014 14:11 EET

Πενταπλή δολοφονιά στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. «Ταμπουρωμένος» σε σπίτι ο δράστης

ASSOCIATED PRESS
Police move with a person in the back of a police vehicle near the scene of a shooting Monday, Dec. 15, 2014, in Souderton, Pa. Police are surrounding a home in Souderton, outside Philadelphia, where a suspect is believed to have barricaded himself after shootings at multiple homes. Police tell WPVI-TV the man is suspected of killing a five people Monday morning at three different homes northwest of Philadelphia. (AP Photo/Matt Rourke)

Μια περίεργη ιστορία εκτυλίσσεται εδώ και ώρες στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ ενώ τουλάχιστον πέντε άτομα σε διάφορες βορειοδυτικές περιοχές της πολιτείας φαίνεται να έχουν δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη και εικάζεται πως πρόκειται για συγγενικά του πρόσωπα, όπως αναφέρει το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Οι δρόμοι στην περιοχή του Σάουντερτον αποκλείστηκαν και ομάδες επέμβασης της αστυνομίας αναπτύχθηκαν στην περιοχή σύμφωνα πάντα με τις αναφορές δημοσιογράφων από το σημείο, το οποίο επιμένει πως δράστης είναι ένας πρώην στρατιωτικός.

Ωστόσο η αστυνομία, με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό.

Αυτό όμως που προσδίδει ακόμη περισσότερο μυστήριο στην υπόθεση οι αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Montco Alert, μιας υπηρεσίας της κομητείας του Μοντγκόμερι που ειδοποιεί τους πολίτες για ανακοινώσεις από την αστυνομία, την πυροσβεστική σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης. Σε αναρτήσεις της αναφέρει πως ο ύποπτος των πέντε δολοφονιών έχει ταμπουρωθεί σε ένα σπίτι στο Σάουντερτον, πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 56 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Φιλαδέλφειας.

Όπως αναφέρει μάλιστα η ίδια υπηρεσία οι πέντε νεκροί εντοπίστηκαν στο Λαντσντέιλ, στο Λόουερ Σάλφορντ και στο Σούντερτον, δηλαδή σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Πολιτείας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ