ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/12/2014 17:24 EET | Updated 16/12/2014 09:24 EET

Ο μικρός Τζέι ξανά στην αγκαλιά του Σαμαρά

Actionimages - Eurokinissi

Η αγάπη του μικρού Τζέι για τον Γιώργο Σαμαρά δεν κρύβεται. Πανηγύρισε με τρέλα το γκολ του Έλληνα διεθνή στο Μουντιάλ, επί της Ακτής Ελεφαντοστού και με κάθε ευκαιρία στέλνει μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

Τώρα, επισκέφθηκε την Ελλάδα, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, για να παραστεί στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών. Εκεί είχε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά με τον καλό του φίλο Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος έχει φύγει πλέον από τη Σέλτικ, για τη Γουέστ Μπρομ.

(Πηγή φωτό: Actionimages/Eurokinissi)

«Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να πω. Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί εδώ ο Τζέι. Είναι σημαντικό για μένα. Υπάρχουν πολλοί ανώνυμοι άνθρωποι που με τις φιλανθρωπίες έκαναν πολλά περισσότερα για παιδιά που είναι άρρωστα και φτωχά. Αυτοί αξίζουν περισσότερα βραβεία. Ο μοναδικός λόγος που είμαι εδώ είναι ο μικρός. Είχα ένα πρόβλημα οικογενειακό και ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει δύναμη για να το ξεπεράσω είναι αυτός εδώ», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Μπρομ.