Δέκα σεξουαλικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν το ποδόσφαιρο

Δέκα σεξουαλικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν το ποδόσφαιρο
instangram/carlahowe

To αίμα τους βράζει μέσα στα γήπεδα, απ’ ό,τι φαίνεται όμως βράζει και εκτός γηπέδων. Όταν η τεστοστερόνη εκτινάσσεται εκτός φυσιολογικών ορίων, τα άτακτα αγόρια του διεθνούς ποδοσφαίρου πληρώνουν τα λάθη τους, τα πάθη τους και τις γυναίκες.

#10. Patrice Evra-Carla Howe

Ήταν ένας από τους πιο ταπεινούς παίκτες της Manchester United στους αγωνιστικούς χώρους. Στη προσωπική του ζωή ωστόσο ήταν άτακτος. Ο 33χρονος είχε εξωσυζυγική σχέση με το μοντέλο του playboy, Carla Howe.

#9. Mesut Ozil-Melanie Rickinger

Ο Γερμανός φέρεται να χώρισε με την Mandy Capristo, επειδή διατηρούσε κρυφή σχέση με την Melanie Rickinger κοπέλα του πρώη συμπαίκτη του Christian Lell

#8. Oliver Giroud-Celia Kay

Ο Oliver Giroud πιάστηκε στα... πράσα πριν την πρεμιέρα της Άρσεναλ στο Πρωτάθλημα με την Κρίσταλ Πάλας. Μάλιστα, είχε καταφέρει να περάσει την... αιθέρια ύπαρξη στο ξενοδοχείο που είχε κατακλύσει η ομάδα! Ο Archen Wenger ήταν έξω φρενών και τον τιμώρησε, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής, με τον Γάλλο φορ να αναγνωρίζει το λάθος του.

#7. Franck Ribery-Zahia Dehar

Ο Franck Ribery κατηγορήθηκαν ότι κοιμήθηκε με την πόρνη Zahia Deharόταν ήταν ανήλικη! Ο άσος της Μπάγερν παραδέχθηκε ότι είχε βρεθεί δύο φορές μαζί της, αλλά χωρίς χρήματα και χωρίς να ξέρει ότι δεν είχε ενηλικιωθεί.

#6. Ashley Cole-Coralie Robinson

"Κακό παιδί" ήταν ο πρώην άσσος της Άρσεναλ και της Τσέλσι Ashley Cole. Το 2008 μαζί με τη γυναίκα του Cheryl ήταν ένα από τα πιο χοτ ζευγάρια της Μεγάλης Βρετανίας... έως ότου ο Ashley Cole άρχισε να απατά τη σύζυγό του αρχικά με την Coralie Robinson και στη συνέχεια με την Aiemee Walton.

#5. Royston Drenthe-Malena Gracia

Kέρδισε το παρατσούκλι του "κακού αγοριού" αφού απατήσει τη γυναίκα του με το μοντέλο Malena Gracia

#4. Thierry Henry-Sadie Hewlett

Ο Thierry Henry πήρε κόκκινη κάρτα από τη σύζυγό του Claire όταν αυτή διαπίστωσε ότι αυτός διατηρούσε παράλληλη σχέση με την make-up artist Sadie Hewlett.

#3. Ryan Giggs-Imogen Thomas

Ο Ryan, όπως είχε αποκαλυφθεί λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Champions League, επέλεξε την Imogen. Μόνο που δεν ήξερε πόσο δαιμόνια είναι η γυναίκα που έβαλε στο κρεβάτι του.Η Thomas, όχι μόνο αποκάλυψε την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στο γάμο του, αλλά έκτοτε δεν σταματάει να μιλάει για το περιστατικό. Κι αυτή τη φορά το παράκανε.

#2. Wayne Rooney-Jennifer Thompson

Ο αρχηγός της Manchester United και της Εθνικής Ομάδας της Αγγλίας είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική σχέση με την πόρνη Jennifer Thompson.

#1. John Terry-Vanessa Perroncel

Ο John Terry έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας του, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε ερωτική σχέση με την σύντροφο του συμπαίκτη του Wayne Bridge.

Δημοφιλή