ΗΠΑ: Νεκρός ο πεζοναύτης που σκότωσε έξι μέλη της οικογένειάς του

ΗΠΑ: Νεκρός ο πεζοναύτης που σκότωσε έξι μέλη της οικογένειάς του
AP Photo/Matt Rourke
AP Photo/Matt Rourke
ASSOCIATED PRESS

Νεκρός στην Πενσιλβάνια βρέθηκε ο πρώην Αμερικανός πεζοναύτης που φέρεται ότι την Δευτέρα σκότωσε έξι μέλη της οικογένειάς του.

«Ο Μπράντλεϊ Γουίλιαμ Στόουν, 35 ετών, είναι νεκρός. Η σορός του εντοπίστηκε στο δάσος κοντά στο σπίτι του στο Πένσμπεργκ», ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας της κομητείας Μοντγκόμερι μέσω Facebook.

Τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα ο Μπράντλεϊ Στόουν, πρώην πεζοναύτης που υπηρέτησε μερικούς μήνες στο Ιράκ το 2008 και προφανώς υπέφερε από μετατραυματικό στρες, σκότωσε την πρώην σύζυγό του, τη μητέρα της, τη γιαγιά της, την αδελφή της και δύο ακόμη μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ αυτών και την 14χρονη ανιψιά του.

Τα κίνητρα του μακελειού παραμένουν άγνωστα. Σύμφωνα με γείτονες, ο Στόουν τσακωνόταν τακτικά με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Εν τω μεταξύ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι νεκροψίες από τα θύματά του. Μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι κάποιες από τις σορούς φέρουν τραύματα από μαχαίρι, κάποιες από όπλο, ενώ κάποιες και από τα δύο.

Δημοφιλή