Απίστευτοι θάνατοι κατά τη διάρκεια του σεξ

Απίστευτοι θάνατοι κατά τη διάρκεια του σεξ
A dancer performs on stage during the Eropolis erotic fair on the opening day, on October 1, 2011 in Nice, southeastern France. The exhibition is held until October 2, 2011. AFP PHOTO VALERY HACHE (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images)
A dancer performs on stage during the Eropolis erotic fair on the opening day, on October 1, 2011 in Nice, southeastern France. The exhibition is held until October 2, 2011. AFP PHOTO VALERY HACHE (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images)
VALERY HACHE via Getty Images

Στη συνάντηση με το θάνατο δεν κλείνεις κάποιο ραντεβού. Μπορεί να έρθει οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και αν αυτή η στιγμή περιλαμβάνει έντονη σαρκική απόλαυση

Σας παρουσιάζουμε 11 θεότρελους τρόπους που άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του σεξ.

Kenneth Pinyan

Ο Kenneth Pinyan ήταν μηχανικός της Boeing στο Σιάτλ.Μετά την εργασία του επισκεπτόταν τακτικά ένα αγρόκτημα και είχε σεξουαλικές σχέσεις με ένα άλογο. Το 2005 ένα άλογο του προκάλεσε διάτρηση παχέος εντέρου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα και αποκάλυψε πως ο 40χρονος λάτρευε την κτηνοβασία και είχε πλήθος πορνό ταινιών με ζώα στην αποθήκη του.

Kirsten Taylor

Η 29χρονη Kirsten Taylor από το Craley της Πενσυλβάνια πέθανε από ηλεκτροπληξία που προκάλεσαν οι ηλεκτρικοί σφιγκτήρες θηλών. Η νεαρή δεν υπολόγισε την ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος που την "χτύπησε" ακουμπώντας πάνω της το γυμνό καλώδιο τροφοδοσίας του σεσουάρ της

Ralph Santiago

Ο 31χρονος Ralph Santiago εργαζόταν ως σεκιούριτι στο Reading της Αγγλίας. Υπήρχαν βράδια που του άρεσε να αυτοικανοποιείται. Ένα βραδύ φορώντας μια στολή, μάσκα αερίων, γάντια και μπότες έπαθε ασφυξία και πέθανε.

Attila the Hun

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεωρίες για το πώς ο Αττίλα πέθανε κατά τη διάρκεια του σεξ. Ο Αττίλας παντρεύτηκε μια νεαρή κοπέλα που λεγόταν lldico. Παρά τη φήμη του για την αγριότητα του στο πεδίο της μάχης, συνήθιζε να τρώει και να πίνει ελαφρά. Την πρώτη νύχτα του γάμου του, όμως, πραγματικά το έριξε έξω.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπέστη μια αιμορραγία στην μύτη αλλά μεθυσμένος όπως ήταν δεν το παρατήρησε. Πνίγηκε στο ίδιο του το αίμα και βρέθηκε νεκρός το επόμενο πρωί.

Chelsea Tumbleston and Brent Tyler

Ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας και έκαναν σεξ στην ταράτσα του κτιρίου. Ωστόσο, το νεαρό ζευγάρι έπεσε απο την οροφή ύψους 15 μέτρων και υπέκυψε στα τραύματά του.

Tracey Scully

Ο 53χρονος Colin Scully έπνιξε τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια του σεξ επειδή αυτή τον φώναξε με άλλο όνομα.

Felix Faure

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας βρήκε τον θάνατο ενώ συνευρισκόταν με τη νεαρή βοηθό του. Εκείνη ήταν τόσο τρομαγμένη που την ώρα του στοματικού έρωτα άθελά της «σφήνωσε» το στόμα της στα όρια του πνιγμού.

Η κατάσταση έπρεπε να διορθωθεί με χειρουργική επέμβαση κόβοντας το μόριο του προέδρου. Ο Faure τελικά δεν άντεξε τον πόνο και το σοκ και «έφυγε» από καρδιακή προσβολή.

Lu

Ο 53χρονος Lu βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα κοτέτσι. Ο υπολογιστής του στο σπίτι του έπαιζε ακόμα πορνό. Η χαμηλή θερμοκρασία του προκάλεσε ένα θανατηφόρο έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Reinhard Wallecker και Stefanie Tanzer

Τραγικό θάνατο την ώρα που έκανε σεξ μέσα στο αυτοκίνητό τους είχαν οι Reinhard Wallecker και η Stefanie Tanzer. Το ζευγάρι πέθανε πιθανότατα από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.

Ανώνυμος Κροάτης

Ένας 80χρονος συνταξιούχος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας πεολειχίας σε παζάρι της Κροατίας. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος που μια 30χρονη πόρνη θα τον ικανοποιούσε που έχασε τη ζωή του.

Sergey Tuganov

Καρδιακή προσβολή έπαθε ο 28χρονος Sergey Tuganov καταναλώνοντας ένα μπουκάλι σεξ για να ικανοποιήσει με επιτυχία δυο νεαρές πόρνες επί 12ωρο.

Δημοφιλή