Οι εκλογές είναι μονόδρομος, είπε ο Καμμένος στον Μητσοτάκη

Οι εκλογές είναι μονόδρομος, είπε ο Καμμένος στον Μητσοτάκη
Sooc

Τη θέση του ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος επανέλαβε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κων/ νο Μητσοτάκη.

Ο κ. Καμμένος μίλησε με επαινετικά λόγια για τον πρώην πρωθυπουργό, υπενθυμίζοντας την «αποστασία» Σαμαρά και υποστηρίζοντας ότι αν δεν ανατρεπόταν το 1993, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στην οικονομία.

Αναφερόμενος στο αντικείμενο της συνομιλίας, δήλωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης «ανησυχεί πολύ» καθώς θεωρεί ότι τα πράγματα είναι στα άκρα για την οικονομία, και ζήτησε να βρεθεί λύση συναίνεσης, όπου όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου θα έχουν μια εθνική πολιτική.

Όπως σημείωσε ο κ. Καμμένος, απάντησή του ήταν ότι εθνική συναίνεση και συνεννόηση μπορεί να υπάρξει μόνο μετά τις εκλογές- «εκεί είναι το μόνο σημείο διαφωνίας μας» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, λέγοντας ότι έχουν ξεκαθαρίσει ότι αρνούνται τον διάλογο. «Χωρίς αυτούς τους 2 και μετά από εκλογές, οι ΑΝΕλ θα συμμετέχουν σε λύση καταγγελίας των μνημονίων» τόνισε.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν του ζήτησε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, τονίζοντας εκ νέου ότι ο πρώην πρωθυπουργός «ανησυχεί πολύ και θεωρεί ότι πρέπει να βρεθεί λύση πριν τις εκλογές».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε ξανά άμεσα εκλογές. Ο λαός πρέπει πρώτα να εκφραστεί, «οι εκλογές είναι μονόδρομος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δημοφιλή