Συνάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Κάρολο Παπούλια

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
eurokinisi/katomeris k.

Συνάντηση με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια στις 2 το μεσημέρι και το ραντεβού εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο πρώην πρωθυπουργός για την εκλογή νέου ΠτΔ, προς αποφυγήν πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Η συνάντηση, ζητήθηκε από τον κ.Μητσοτάκη ο οποίος αναμένεται με αυτή την υψηλού, πρωτίστως συμβολισμού, κίνηση να εκφράσει στον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα την ανησυχία τους για τους κινδύνους που εγκυμονεί για την οικονομία μια πρόωρη εκλογική αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Μητσοτάκης είχε την Πέμπτη συνάντηση με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο- με τον οποίο η ΝΔ βρίσκεται σαφώς πιο κοντά ιδεολογικά- αλλά όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του τελευταίου, η συνάντηση μάλλον απέβη άκαρπη καθώς ο κ.Καμμένος δεν φάνηκε να πείθεται να στηρίξει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, υποστηρίζοντας πως οι εκλογές είναι μονόδρομος.

Δημοφιλή