Διάψευση Έλενας Κουντουρά: «Δεν με προσέγγισε κανείς για να με δωροδοκήσει»

Διάψευση Έλενας Κουντουρά: «Δεν με προσέγγισε κανείς για να με δωροδοκήσει»
ΕUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση της Έλενας Κουντουρά στις αναφορές της συναδέλφου της, στη Βουλή και τους ΑΝΕΛ, Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά ότι στόχος χρηματισμού εκτός από τον Χαϊκάλη, υπήρξε και η ίδια η Κουντουρά.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή η κυρία Κουντουρά διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος επιχείρησε να την εξαγοράσει. «Δεν έχω συναντηθεί ποτέ γι' αυτό το θέμα», «κανείς ποτέ δεν με έχει προσεγγίσει γι' αυτό το θέμα» τόνισε με έμφαση η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τον κ. Αποστολόπουλο. «Τον άνθρωπο αυτό τον γνωρίζουμε όλοι», είπε η Έλενα Κουντουρά αναφερόμενη στις σχέσεις των κομματικών στελεχών των ΑΝΕΛ με το πρόσωπο που φέρεται να επιχείρησε να εξαγοράσει τον κ. Χαϊκάλη.

Νωρίτερα, η έτερη βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, μιλώντας σε δημοσιογράφους για το επίμαχο DVD, επεσήμανε ότι περιλαμβάνει μονταρισμένα πλάνα από την πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών και μόνο ήχο από τη δεύτερη, ενώ είπε επίσης ότι στόχος χρηματισμού υπήρξε και η Ελενα Κουντουρά.

Δημοφιλή