Παπαμιμίκος: Ο φερόμενος μεσάζων συνόδευσε τον Καμμένο στη συνάντηση του με τον Τσίπρα

Παπαμιμίκος: Ο φερόμενος μεσάζων συνόδευσε τον Καμμένο στη συνάντηση του με τον Τσίπρα
|
eurokinissi

Για στημένη προβοκάτσια κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος τονίζοντας ότι «την προβοκάτσια αυτή την ξεκίνησε τρεις μήνες πριν ο ΣΥΡΙΖΑ». Απο την πλευρά του κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντά με μια λακωνική ανακοίνωση «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Ο κ. Παπαμιμίκος υπογραμμίζει ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές. Μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις». Επισημαίνεται δε ότι «Το πρόσωπο που σύμφωνα με τις καταγγελίες καταγγέλλεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπήρξε στενός συνεργάτης του Π. Καμμένου»

Αναλυτικά η δήλωση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ:

«Η Δικαιοσύνη είναι ανάγκη να αποφανθεί άμεσα. Από τη στιγμή που η έρευνά της δεν τεκμηριώνει οτιδήποτε, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για μια στημένη προβοκάτσια. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος, εδώ και τώρα, σ' αυτό το άθλιο παιχνίδι με τους θεσμούς και τη χώρα. Την προβοκάτσια αυτή ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές. Μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις.

Το πρόσωπο που σύμφωνα με τις καταγγελίες καταγγέλλεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπήρξε στενός συνεργάτης του Π. Καμμένου. Τον συνόδευσε στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στις 22.03.2013. Τον συνόδευσε στην επίσκεψή του στην Κύπρο την 01.04.2013. Και είναι βασικός μάρτυρας υπεράσπισής του στην υπόθεση των CDS. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».