Γιώργος Αποστολόπουλος: Με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες με σκηνοθέτη έναν μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό

Γιώργος Αποστολόπουλος: Με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες με σκηνοθέτη έναν μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό
Eurokinissi

Με ανακοίνωσή του ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, ο φερόμενος ως μεσάζων στις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Παύλο Χαϊκάλη, απαντά ότι είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια ενώ, χαρακτηρίζει «μανιώδη showman» τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο οποίος, με «έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό» τον έχουν εμπλέξει «σε πολιτικές βεντέτες, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό.

Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος».

Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

Από την πλευρά της, η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άννα Ασημακοπούλου σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «για παρωδία που έστησαν οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ για να εκβιάσουν τους βουλευτές». Αναλυτικά,

«Σήμερα παρακολουθήσαμε σε επανάληψη την παρωδία “ο κουμπαράς”.

Σενάριο: Π. Καμμένος – Αλ. Τσίπρας.

Σκηνοθεσία: Π. Καμμένος.

Πρωταγωνιστούν: Π. Καμμένος, Π. Χαϊκάλης, Π. Σκουρλέτης και συνεργάτες.

Μοντάζ: Λάκης Λαζόπουλος.

Υπόθεση: Μια ομάδα σκευωρών προσπαθούν να εκβιάσουν Έλληνες βουλευτές να μην εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προκαλέσουν πολιτική ανωμαλία, ευτελίζοντας τους θεσμούς.

Απαντάμε: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Ας το καταλάβει καλά η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και αυτή τους η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Με πρωτεργάτη και σύμμαχό μας τον Ελληνικό λαό».

Δημοφιλή