Τα... μαζεύει η Γιαταγάνα για βίντεο και Αποστολόπουλο

Τα... μαζεύει η Γιαταγάνα για βίντεο και Αποστολόπουλο
Sooc

Η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, που είχε διατυπώσει αμφιβολίες για τη γνησιότητα του βίντεο της συνομιλίας Χαϊκάλη- Αποστολόπουλου, εξέδωσε σήμερα νέα ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι ουδέποτε υποστήριξε ότι οι καταγγελίες ήταν στημένες.

Η κυρία Γιαταγάνα υποστήριξε σήμερα νωρίς το μεσημέρι ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος δεν έφυγε ποτέ από τους ΑΝ.ΕΛ., δήλωση για την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είπαν ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κ. Γιαταγάνα έχει ως εξής:

«Με αφορμή δημοσιεύματα ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Δεν είπα ποτέ και δεν πιστεύω ότι καταγγελίες Χαικάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημμένες. Αντίθετα θεωρώ και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω και δεν υπαινίχθηκα αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου».

Αποσύρουν τη μήνυση οι ΑΝ.ΕΛ

Μετά τις διευκρινίσεις Γιαταγάνα, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, δήλωσε ότι πλέον δεν συντρέχει λόγος να προσφύγουν εναντίον της:

«Με ικανοποίηση διαβάσαμε τις δηλώσεις της συναδέλφου Χρυσούλας Γιαταγάνα με τις διευκρινίσεις - διαψεύσεις που έδωσε, σε όσα πρωταρχικά της αποδόθηκαν. Συνεπώς από προηγούμενη ανακοίνωση μας παύει να ισχύει το κομμάτι που την αφορά, αλλά ισχύουν στο ακέραιο όσα είπαμε για τον Γ. Αποστολόπουλο».

Δημοφιλή