ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/12/2014 11:56 EET | Updated 21/12/2014 20:15 EET

Στέφανος Μάνος: «Κρίμα που δεν είμαι πια βουλευτής. Θα είχα υπουργείο αν ψήφιζα Δήμα»

EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρώην υπουργός, Στέφανος Μάνος, το διάγγελμα Σαμαρά που προτείνει συναινετική συμφωνία για εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και ευρύ ανασχηματισμό με νέα πρόσωπα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

«Τι κρίμα που δεν είμαι πια βουλευτής, θα μπορούσα να διεκδικήσω υπουργείο με μόνο αντάλλαγμα να ψηφίσω τον κ. Δήμα», σχολίασε στο twitter ο Στέφανος Μάνος επισημαίνοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς επιδιώκει την παράταση της ζωής της κυβέρνησης για μερικούς μήνες «ανταλλάσσοντας την ψήφο για τον κ. Δήμα με υπόσχεση εκλογών εντός του έτους και ...συμμετοχή στην κυβέρνηση».

Τόνισε επίσης ότι αυτούς τους ανθρώπους δεν τους εμπιστεύεται να αλλάξουν το Σύνταγμα (μολονότι, συμπληρώνει, χρειάζεται Αναθεώρηση). «Δεν τους εμπιστεύομαι ότι θα τηρήσουν όσα τώρα υπόσχονται για να επιτύχουν την αποφυγή εκλογών» επεσήμανε.

«Μακάρι να αποφύγουμε τις εκλογές. Διατύπωσα και επαναλαμβάνω την άποψη ότι η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση που απερίσπαστη θα σαρώσει τα σάπια και θα προχωρήσει χωρίς χρονοτριβή όλες τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται για ανάπτυξη.

Πρώτα τέτοια κυβέρνηση και μετά η ψήφος για τον κ. Δήμα. Απομένουν 9 ημέρες» κατέληξε.

Sponsored Post